tehnic dan Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Buna seara , daca se poate vreau si eu o placa , un PCB . Multumesc ! . Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Si eu 2 daca mai este loc in comanda! Link spre comentariu
giliman66 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Va salut cu respect! Vreau si eu, daca se poate, doua bucăți. Multumesc mult! Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Sigur ca se poate. LE: Momentan am numarat 14 placi solicitate. Editat Noiembrie 1, 2019 de Marian Link spre comentariu
humulin Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Salut Vreau si eu 3 bucăti Multumesc Link spre comentariu
vijelie02 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Cand o fi gata mosfet400 sa vedeti atunci cereri pentru sursa. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Ok, lista ca sa nu ma incurc: @flomar60 - 2 placi @humulin - 3 placi @bucegi - 2 placi @mcxc - 2 placi @serbanp - 3 placi @tehnic dan - 1 placa @Emil 1986 - 2 placi @giliman66 - 2 placi Sper sa nu fi uitat pe nimeni... Editat Noiembrie 1, 2019 de Marian Link spre comentariu
Mihai85 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Ma inscriu si eu pentru o placa Multumesc! Link spre comentariu
AliBaba33 Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Salut, vreau si eu 2 placi. Multumesc. Link spre comentariu
joe Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Marian, daca posibil, mai adauga 2 placi si pentru mine. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) Buna dimineata, As dori si eu doua placi. Multumesc . Editat Noiembrie 2, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
gabygaby Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) Ce pret are o placa? Editat Noiembrie 2, 2019 de gabygaby Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) Buna intrebare pentru ca am verificat acum la pcbway, allpcb si jlcpcb. La Pcbway si JLC de la 5 bucati in sus datorita dimensiunilor placii livrarea se face doar cu DHL. Allpcb oricum livrau doar cu DHL... Peste tot taxa suplimentara pentru locatie este mare, cu taxe de vamuire la dhl si tva costul estimat al fiecarei placi ar fi undeva spre 60 lei... Prea mult, plus ca detest birocratia pentru livrarile extracomunitare cu DHL ( motiv pentru care i-am evitat la orice proiect comercial ). Deci momentan nu stiu ce-i de facut. Editat Noiembrie 2, 2019 de Marian Link spre comentariu
matzah Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 @Marian Se poate si fisierul .sch din eagle? As dori sa fac si eu sursa ta, dar cu ceva ...mici modificari... Respectiv, sa incapa si asta in carcase 1U, deci trebuie refacut tot PCB-ul cat sa incapa in formatul meu de carcasa, atat pe lungime - unde am loc destul, cat si inaltime, unde va trebui sa fac modificari destule. Am sursa mea veche cu ir2153 dar mai am nevoie sa fac inca una pentru un amp clasa D. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Sigur. Nu l-am pus pentru ca n-am crezut ca o sa fie necesar. Schema18.rar Momentan pun in asteptare comanda de placi pana lamuresc niste chestiuni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum