humulin Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Sunt interesat de placa. Link spre comentariu
mcxc Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 As dori eu. Diseara voi da um PM cu datele necesare. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 23, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Na, ca nu ma asteptam la asa rapid interes Cu fix un minut inaintea voastra @vlad228 si-a manifestat in PM interesul ( pot dovedi daca este cazul ), deci placa o sa mearga la el. PS: Imi pare rau, n-am anticipat interesul, as fi comandat mai multe placi. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Nu-i tarziu nici acum. Conditia e sa se adune minim 5. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 23, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Sigur, de ce nu... Saptamana asta am in plan asamblarea si primele teste la prototipul sursei, dupa ce termin de testat si optimizat dupa caz, putem avea o versiune finala testata atat de schema cat si de pcb. Daca o sa existe interes pot comanda alte placi pentru un group-buy. Om vedea... Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Sunt si eu interesat alaturi de prietenul Valentin....posibil chiar de 2 bucati PCB....asteptam , insa , OK-ul de la tine ,Marian! Spor! Link spre comentariu
vlad228 Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Multumesc si oe aceasta cale Marian. Ar fi interesant daca am reusi sa gasim si o sursa pentru litzwire... Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Apropo de litzwire: cum reușiți, sa dezizolati fără sa rupeți fire, tot manunchiul de fire pt a-l cositori? L Link spre comentariu
The_Reaper Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Eu l-am cositorit cu pistolul de lipit, a durat cam mult dar pe viitor o sa imi fac o pipa de cositor. P.S. Eu am luat litzwire de pe e-bay, a ajuns in 19 zile, cred ca o sa mai comand cativa metri luna viitoare sper.. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 23, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2019 O dalta ceva mai mare la letcon, o temperatura ceva mai ridicata ( 350-400 ) si insistat cu ceva mai mult colofoniu, la un momentdat se rezolva. Litz-ul cu care am bobinat aici il stiti de care este ( vezi inapoi la bobinare traf ) a mers foarte usor, ce-i drept nu-i gros. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 23, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Ok D-le Marcu, am retinut si se rezolva. Plasai amu comanda pentru ce-mi mai trebuia, de cum ajung le si plantez, revin cu noutati cand le voi avea. Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Acum 3 ore, sesebe a spus: Apropo de litzwire: cum reușiți, sa dezizolati fără sa rupeți fire, tot manunchiul de fire pt a-l cositori? L Cu pistolul de lipit, pui o boaba mare de fludor sa poti ineca firele si destul sacaz. Toate astea pe o bucata de lemn, freci manunchiul incet. Incepi din capatul manunchiului acolo unde firele, de la taiere, au cuprul expus si incet incet se arde si emailul in continuare, dar trebuie neaparat boaba mare de fludor cu sacaz. Link spre comentariu
serbanp Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Daca nu este tarziu si se mai poate, m-ar interesa si pe mine 2 buc PCB . In caz afirmativ, astept mesai pe PM cat si unde sa trimit banii. Cu stima . Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 50 minutes ago, maxente said: Cu pistolul de lipit, pui o boaba mare de fludor sa poti ineca firele si destul sacaz. Toate astea pe o bucata de lemn, freci manunchiul incet. Incepi din capatul manunchiului acolo unde firele, de la taiere, au cuprul expus si incet incet se arde si emailul in continuare, dar trebuie neaparat boaba mare de fludor cu sacaz. O merge si cu suflanta pusa pe 350-400°C? Intreb, nu am facut si nici nu am pe ce sa incerc. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Cu aspirina nu a lucrat nimeni? Merge bine cu aspirina dar eu cautam o soluție mai puțin "mirositoare". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum