Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect public Mosfet400 => Sursa de alimentare

Postări Recomandate

Acum 3 ore, sesebe a spus:

Apropo de litzwire: cum reușiți, sa dezizolati fără sa rupeți fire, tot manunchiul de fire pt a-l cositori? L

Cu pistolul de lipit, pui o boaba mare de fludor sa poti ineca firele si destul sacaz. Toate astea pe o bucata de lemn, freci manunchiul incet.

Incepi din capatul manunchiului acolo unde firele, de la taiere, au cuprul expus si incet incet se arde si emailul in continuare, dar trebuie neaparat boaba mare de fludor cu sacaz.

Link spre comentariu
50 minutes ago, maxente said:

Cu pistolul de lipit, pui o boaba mare de fludor sa poti ineca firele si destul sacaz. Toate astea pe o bucata de lemn, freci manunchiul incet.

Incepi din capatul manunchiului acolo unde firele, de la taiere, au cuprul expus si incet incet se arde si emailul in continuare, dar trebuie neaparat boaba mare de fludor cu sacaz.

O merge si cu suflanta pusa pe 350-400°C? Intreb, nu am facut si nici nu am pe ce sa incerc. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări