Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect public Mosfet400 => Sursa de alimentare

Marian

Postări Recomandate

TI.com. Era gratis transportul in weekend, eu am comandat ceva piese. Au si ajuns ieri seara. Poti incerca cu codul de l-am pus in topicul de la Bodega, poate mai functioneaza. 

Link spre comentariu

Am numarat aici 26 de placi solicitate pe topic plus inca 4 in PM de catre Dl @franzm, deci in total 30 de bucati, si aici pun punct solicitarilor, si ramanem la 30.

Am verificat acum si pretul individual pentru o comanda de 30 de placi, ar fi pe la 30 de lei per placa, cu livrare UPS inclusa.

Nu este inclus TVA-ul si ce taxe ar mai putea fi la vamuire, pentru ca alea asa cum am zis se stabilesc atunci cand coletul ajunge in tara.

Deci putem plasa comanda de 30 de placi, 30 de lei bucata nu mai este asa mult tinand cont de dimensiuni. 

Plata s-ar face anticipat intr-un cont BRD pe care il pot trimite eu fiecaruia in PM.

Daca depuneti banii la o alta banca ( fizic la o filiala ori online printr-o alta aplicatie decat BRD ) atunci o sa trebuiasca sa platiti si comisionul interbancar de 5 lei ( deci 30 lei per bucata de placa plus 5 lei comisionul ).

De-ar fi un singur transfer n-ar fi o problema insa sunt mai multe, si desi nu caut profit aici, nici in pierdere nu-mi permit sa merg.

Pentru conformitate o sa va rog pe fiecare sa specificati la depunerea banilor "Plata PCB1500", si sa-mi trimiteti in pm sau pe mail copie scanata sau printscreen de la chitanta, asta ca sa nu existe discutii nedorite.

Cand coletul soseste in tara si mi se comunica exact cat este de platit sub forma de TVA si alte taxe, o sa va comunic aici ce ar mai fi de platit.

In mod normal ar mai trebui sa mai fie doar TVA deoarece valoarea placilor in sine este sub 150 de euro, dar ramane de vazut.

Daca toata lumea este de acord atunci o sa repostez si completez lista in ordinea cronologica a solicitarilor de placi, si trimit fiecaruia in PM contul.
De cum intra banii am si plasat comanda.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

In alta ordine de idei, am postat aici un excell cu BOM:

https://www.elforum.info/topic/133831-proiect-public-mosfet400-sursa-de-alimentare/?do=findComment&comment=1811284

Care contine inclusiv trimitere directa catre componenta respectiva la TME pentru absolut fiecare componenta in parte ( va trebui sa tineti cont de modificarile din schema finala publicata ulterior la pagina 13, nu se regasesc si in acel excel, nu am avut timp sa corectez, sunt insa putine ).

Ce nu se gaseste la TME este specificat acolo ( trafurile driver si flyback mici pe care le-am recuperat din surse ATX si le-am rebobinat ), plus CI-ul de la pfc pe care initial l-am comandat de la Farnell insa vad ca refacerea stocului la ei intarzie destul de mult ( nu stiu de ce ), motiv pentru care am mai comandat UCC28180 la Mouser, unde ai avantajul major al livrarii gratuite si foarte rapide si simple, la comenzi de peste 210 lei ( din proprie experienta spun ca pragul este foarte usor de atins pentru o astfel de sursa ), si la ei stocul este generos la CI-urile astea. Totodata am inteles ca intr-adevar TI au o promotie cu livrare gratuita in urma unui sondaj sau ceva de genul, nu stiu, n-am comandat si nu stiu cand am sa comand ceva de acolo...

Ca sa raspund la intrebare, nu ma voi ocupa si de cumpararea si distribuirea de componente, las asta pe seama voastra.

Link spre comentariu

@flomar60 - 2 placi

@humulin - 3 placi

@bucegi - 2 placi

@mcxc - 2 placi

@serbanp - 3 placi

@tehnic dan - 1 placa

@Emil 1986 - 2 placi

@giliman66 - 2 placi

@franzm - 4 placi

@Mihai85 - 1 placa

@AliBaba33 - 2 placi

@joe - 2 placi

@johnelforum - 2 placi

@kh9005 - 2 placi

Acestea ar fi cele 30 de placi comandate in ordine cronologica ( am explicat AICI ca pun punct la 30 ).

Pretul asa cum am zis anterior este de 30 de lei per placa plus 5 lei per transfer daca depuneti banii la o banca alta decat BRD.

Daca transferati online prin BRD sau depuneti la o filiala BRD atunci cei 5 lei nu sunt necesari, platiti doar costul placilor.

Cand efectuati plata va rog sa lasati notita "PCBSursa1500"

Va rog pe toti sa verificati si sa-mi confirmati ca este in regula.

Daca da atunci va voi trimite azi sau maine cel tarziu PM la fiecare cu contul in care sa depuneti suma necesara.

Comanda o plasez de indata ce am primit banii in cont.

Spor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări