Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere boxe full range 15''

matzah

Postări Recomandate

Salutari. 

Caut sa achizitionez 2 boxe full range pasive (topuri, satelitii sau cum le mai zic unii) dupa urmatoarele cerinte: 

- format 15 inch si posibilitatea de oarece bass avand in vedere ca nu vor fi folosite cu subwoofere mereu. 

- musai lemnaraie, fara carcase abs. 

- un minim de 350W suportati in regim continuu

- buget aprox 3000 lei pe bucata 

- sensibilitate buna  si sound cat de cat decent (altfel la 6000 lei luam o carca de boxe bergembier de-alea si o roaba sa le car). 

M-am uitat la urmatoarele, seria PRX de la JBL, seria EKX de la EV, Db Technologies Arena 15 etc. Chestia e ca daca le studiezi putin mai in detaliu - in mare si la categoria asta de pret gasesti woofere cu sasiu de tabla, drivere de 1'' etc.  In aceste conditii, rugamintea mea catre voi ar fi... cu care din modelele din zona asta de pret imi iau cel mai putin teapa? 

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

2

• matzah

1

• bmwh548

1

• Florin_Eusebiu

1

Top autori în acest subiect

Raspunsul pentru cei care vor asemenea boxe, dar de calitate :   WOOFER  15''  -bobina  minim  3''   - sasiu aluminiu ,  DRIVER   minim  1.4''  horn cu 2.5-3'' bobina . 

Link spre comentariu

Matzah - o singura observatie:  - Full range si satelit sunt doua clase diferite.  Asa cum ii spune si numele, un fullrange va reproduce intreaga banda audio, insa un satelit NU va raspunde la frecventele joase.  Sa ai grija ce cumperi sau comanzi.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări