DarkAvenger Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Acel procesor decide sa "intre in protectie" pe baza unor detectii si masuratori facute. Te las sa studiezi schema pe module functionale. Link spre comentariu
Reynolds Postat Septembrie 19, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2018 am masurat la mufele care intra in placa de baza si am: dc_det4: 14mV dc_det3: 12mV aso_det: 280mV thermal: 270mV nu apar oscilatii ale acestor tensiuni. intarzierea la cuplarea iesirilor este una destul de mare 15-30sec. cu ele deconectate amplificatorul intra in protectie. voi incerca sa masor si la pinii integratului Link spre comentariu
Reynolds Postat Septembrie 19, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Par in regula ambele protectii protect1 si protect2 au 3.27V. Link spre comentariu
Reynolds Postat Septembrie 20, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2018 ce ar putea provoca aceasta reactie a procesorului? Link spre comentariu
Reynolds Postat Septembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Am măsurat tot pe partea analogică si nu am depistat nimic in neregula. As incerca rescriere soft. Unde as putea găsi firmware pentru acest procesor? Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 25, 2018 Partajează Postat Septembrie 25, 2018 Cel mai probabil nicaieri. Link spre comentariu
Reynolds Postat Decembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2018 cata satisfactie ... Link spre comentariu
Reynolds Postat Aprilie 21, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2020 am gasit un workaround cu pinul de date dat la masa nu mai intrerupe dar nici volumul nu mai merge la un interval de timp face un read si write pe i2c dar nu imi dau seama ce anume seateaza. nu gasesc datasheet la IC de pe input assy ma gandeam sa ii fac un i2c proxy sa fac o filtrare daca e posibil aveti alta idee? nu am gasit ce determina CPU sa trimita pe i2c acel write cu mute sau volum mic :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum