Vizitator Andreea Barbu Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Buna ziua ! Am si eu nevoie de ajutorul unei persoane care poate repara un carut electric pt handicapat . Este carutul unchiului meu , prea multe detalii acum nu am , dar pot da la cerere . El se afla in jud Arges , loc Micesti . Va las si un nr de telefon 0787614889 ( Olteanu Florin ) va rog daca este cineva care stie sa ne contactati. Multumim ! Link spre comentariu
validae Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Ar trebui să puneți poze clare cu respectivul căruț și detalii despre defect.Astfel, cel care ar fi interesat are mai multe șanse să afle dacă poate repara sau nu acel căruț.Doar prin telefon nu poți afla mare lucru, iar o imagine face uneori cât o mie de cuvinte. Pozele le încărcați pe un site de stocare cum ar fi https://imgur.com/upload apoi copiați aici link-ul pozelor.Acel link are formatul ,,BB Code for Forums,, și apare în cazul site-ului Imgur, dând click în colțul din dreapta-sus a imaginii încărcate pe site. Editat August 30, 2018 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate