Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema amplificator audio auto Marantz SA230

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Va salut colegi si buna dimineata,am achizitionat un asemenea amplif si vreau sal reconditionez,ma intereseaza in principiu cum sunt puse in punte integratele finale audio,am gasit eu ceva poze din alt topic dar nu si schema,va multumesc anticipat.

image.png

Finali audio TA7205AP

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

6

• Nostalgic

3

• ALVIN

1

• modoran

1

In ampliful pe care l-am enuntat are 4 asemenea integrate si sunt puse in punte,orisice integrat audio se poate pune in punte,bineinteles in afara de cele care sunt construite deja in acest fel.

Link spre comentariu

Cred ca daca deschideam la bodega un asemenea subiect pun pariu ca se umpleau 100 de pagini cu 1000 de raspunsuri,chiar daca nu era unul concret,ce a ajuns si forumul asta,de fapt nu ma mai mira nimic ca la un moment dat orice cal de curse devine gloaba.

Link spre comentariu

Faci o dracie de amplificator inversor cu operational sau chiar cu tranzistor si ataci cate doi finali din astia cu semnal defazat la 180 grade si gata, merge in punte, chiar daca finalul aparent nu suporta asta.

Ar trebui deschis topic la incepatori pe acest subiect ( daca nu o fi deja )

Link spre comentariu
1 hour ago, modoran said:

Faci o dracie de amplificator inversor cu operational sau chiar cu tranzistor si ataci cate doi finali din astia cu semnal defazat la 180 grade si gata, merge in punte, chiar daca finalul aparent nu suporta asta.

Ar trebui deschis topic la incepatori pe acest subiect ( daca nu o fi deja )

Stati linistit ca nu-mi era greu sa trantesc un TDA7377 si era gata,dar eu vreau sa-l refac original asa cum a fost conceput,la capitolul amplificatoare nu am nevoie de lectii,si nici nu ma laud ca fac amplifuri de sute de wati cu tensiuni mici,ceea ce nu se va putea realiza niciodata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări