traianpop Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 Buna ziua. Pe un laptop Asus CPU220@1,2 Ghz, ram 2GB , win xp. Orice aplicatie deschid, dupa un minut, devine inactiva. De exemplu in word, scriu ceva, daca fac o pauza trebuie sa dai click de unde am ramas. Sau pe bara de unelte, care se vede ca e inactiva(acel albastru e decolorat) Chiar si system properties, devine inactiv, ca si cum un alt program ar lucra. SO proaspat instalat, am incercat si cu W7, face la fel. Sfaturi? Link spre comentariu
validae Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Poate fi de la antivirus, poate e prea ,,zelos,, și intervine aiurea în aplicații.Vedeți ce setări implicite are antivirusul folosit, altceva nu văd ce ar putea fi. Vedeți și dacă aplicațiile nu vor să se conecteze la net pentru update-uri, iar asta face ca antivirusul să intervină ș să le blocheze. Link spre comentariu
traianpop Postat August 30, 2018 Autor Partajează Postat August 30, 2018 Nu are antivirus, am dezactivat update pentru windows, sunt instalate doar cateva programe: Mozilla, winamp, smplayer si xnview. Link spre comentariu
validae Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Atunci o fi virusat, dacă folosiți un calculator pe net fără antivirus, vă puteți aștepta la orice rău.Reinstalați SO și primul program instalat să fie un antivirus.Recomand Bitdefender free, nu cere resurse mari, de ani de zile îl am pe laptop și nu am avut probleme.. Ca să excludeți orice variantă, încercați de probă un Linux Mint, se instalează ușor și are tot ce-i trebuie.Se poate lucra direct cu CD-ul Live, după ce vă jucați cu el, puteți să reveniți la Windows.... Editat August 30, 2018 de validae Link spre comentariu
traianpop Postat August 30, 2018 Autor Partajează Postat August 30, 2018 Laptop-ul nu e al al meu, deci Linux se exclude petru uzul perrsonal. In "uichend" voi proba Linux, desi nu sunt "injineru" lui Gates la Linux. Il stiu folosi, nu prea imi place, un timp n-am stiut cum se instealeaza drivere lipsa(de ex placa de retea), acum e net pe usb, nu stiu acum modelul, un stick mic, fara antena. Nu cred ca are importanta, si fara conectare la internet, aceleali simptome. Am uitat sa spun(e vina mea), am dat o scanare on line cu eset, nu a gasit nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum