Vizitator viobio Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Acum 53 minute, doru3160 a spus: Pai voi l-ati anuntat violent, pt ca stiati ca ati aranjat cu provocatori.Doar nu-ti inchipui ca oamenii si-au luat copii si s-au dus la bataie....sunteti penibili. Like Se putea folosi alt cuvint ...care incepe tot cu p .... Link spre comentariu
elmar Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) O să vedem cât de p...ti or fi ”ei” când ți-or număra piștarii!?? Unul ție...doi mie! Editat August 30, 2018 de elmar Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Acum 21 minute, elmar a spus: Nici un politician nu se sinucide politic cu bună știință ...poate, din prostie! Totuși ...pe dedy nu-l pot ”acuza” de prostie! Nu este prost , este mafiot ! Link spre comentariu
elmar Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Nu te contrazic ... dar, asta nu schimbă cu nimic ce am zis eu mai sus! Link spre comentariu
doru3160 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 6 minutes ago, elmar said: O să vedem cât de p...ti or fi ”ei” când ți-or număra piștarii!?? Unul ție...doi mie! Da' ai pus si tu ceva, un deget pe acolo, cand s-au adunat banii aia, de vrei sa-i imparti in stil psd? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Acum 1 minut, elmar a spus: Nu te contrazic ... dar, asta nu schimbă cu nimic ce am zis eu mai sus! Există si mafioți proști , hai că totuși este si prost cind vine cu dume gen " atentat la veața mea " sau șopirle de doi lei din tara lu Spelbu , te faci de rîs , in general proștii se fac de ris . M-am sucit , este un mafiot prost și țaran coclit . Link spre comentariu
doru3160 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Cumva pe el il inteleg, isi umple sacii, si caravana trece.Nu-i inteleg insa pe astia care i se inchina ca la moaste.Fac spume si nu vor sa vada ca de fapt e un penal care se agata de putere si e in stare de orice ca sa ramana agatat acolo cat mai mult timp.Pe astia chiar nu-i inteleg. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Acum 13 minute, doru3160 a spus: Cumva pe el il inteleg, isi umple sacii, si caravana trece.Nu-i inteleg insa pe astia care i se inchina ca la moaste.Fac spume si nu vor sa vada ca de fapt e un penal care se agata de putere si e in stare de orice ca sa ramana agatat acolo cat mai mult timp.Pe astia chiar nu-i inteleg. Bagă în traistă si analfabeții de pe lîngă el . Gindeste cit a bagat în traistă analfabeta din capul guvernului , cit a incast in anii " europarlamentari " toți cistigă ceva . Editat August 30, 2018 de viobio Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Si pe langa ei si unii membrii care sunt dupa chipul si asemanarea lor.Deci, e de inteles de ce se promoveaza prostia. Doar dimineata, prostul cand se uita in oglinda il cuprinde un pic panica, dar cand se uita la guvern .... prinde curaj! Editat August 30, 2018 de adrian_pic Link spre comentariu
validae Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Păi ce vă mai mirați, când mulți dintre ,,susținătorii,, lor aduși cu autobuzele la ,,mitingul,, lu pește, nici nu știau ce caută acolo. De fapt, nici când sunt duși ca animalele cu autobuzul să-l voteze pe ,,daddy,, nu știu de fapt ce caută acolo, că n-au destui neuroni activi să gândească mai mult decât în spiritul de turmă.Vorba aia : ,,Sunt proști, dar sunt mulți....,,. Și din păcate mulțimea lor face diferența..... Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 1 minute ago, validae said: Păi ce vă mai mirați, când mulți dintre ,,susținătorii,, lor aduși cu autobuzele la ,,mitingul,, lu pește, nici nu știau ce caută acolo. Ei, cum nu? Bunica unui amic din Galati stia ca se duce sa viziteze gratis Casa Poporului. Nu stiu prin celelalte judete ce dume l-au mai spus. Link spre comentariu
elmar Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Acum 6 minute, adrian_pic a spus: Ei, cum nu? Bunica unui amic din Galati stia ca se duce sa viziteze gratis Casa Poporului. Nu stiu prin celelalte judete ce dume l-au mai spus. ”Bunica unui amic”.... Da bunica ta ar fi știut mai multe!?Să te văd eu la vârsta unei bunici octogenare ...dacă mai ești așa știutor ! Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 1 minute ago, elmar said: ”Bunica unui amic”.... Da bunica ta ar fi știut mai multe!?Să te văd eu la vârsta unei bunici octogenare ...dacă mai ești așa știutor ! Bunica mea plangea cand il vedea pe ceasca la TV si nu mi-a zis niciodata de ce. Deci era (ca nu mai este si n-a apucat sa-l vada mort pe ceasca) zdravana la minte desi nu avea vreo facultate la bord. Link spre comentariu
elmar Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Acum 2 minute, adrian_pic a spus: Bunica mea plangea cand il vedea pe ceasca la TV si nu mi-a zis niciodata de ce. Deci era (ca nu mai este si n-a apucat sa-l vada mort pe ceasca) zdravana la minte desi nu avea vreo facultate la bord. Deci, trebuie să faci facultate ca să devii dăștept,NU !? Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Daca faci o facultate pe bune iti garantez eu ca iesi mai destept decat ai intrat! Link spre comentariu
Postări Recomandate