Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O tara ca afara ?

Postări Recomandate

1 hour ago, validae said:

Vă rog să nu mai faceți uz de atac la persoană, deja Thunderer e pe tușă din cauza asta, poate mai sunt doritori....

Topicurile astea nu au viață lungă tocmai din cauza unora care adoră mai mult scandalul politic decât latura tehnică.....eu unul aș fi desființat demult Bodega, dar nu depinde de mine.Se pare că aduce postări suplimentare, dar nimic bun pentru un forum tehnic.Excluzând binențeles unele topicuri rare, cum e cel inițiat de Gauss, despre documentații tehnice..

Ne injuram si noi putin, nu ne scoatem ochii. Face bine la nervi. Ca doar nu suntem la manastire de maici. Eu nu le port pica la cei cu care ma contrez. N-are rost, viata e prea scurta ca sa ne pierdem timpul cu d-astea.

Va rog, daca se poate, ca la sectiunea tehnica sa nu se mai permita comentarii pe langa subiectul pus in discutie. Daca cineva posteaza o schema, atunci discutiile sa se refere la schema respectiva, tehnic, detaliat. In cazul in care schema are ceva in neregula, cei care o comenteaza sa spuna despre ce este vorba. Fara aprecieri de genul "asa ceva nu se mai poarta".

Si va mai rog sa salvati pe serverul de la elforum toate cataloagele de componente romanesti (tranzistoare, integrate, etc) si documentatiile de la aparatura fabricata in Romania, cum sunt schemele date de domnul Soldan. Sa nu fim nevoiti sa le punem pe servere unde nu se stie cat vor fi stocate. Am de gand sa mai scanez niste cataloage (IPRS, ICCE) si nu vreau ca dupa munca depusa sa nu am siguranta ca sunt stocate pentru mult timp, sa fie la dispozitia putinelor persoane interesate (inca) de ce s-a produs in Romania.

Editat de VAX
Link spre comentariu
1 minute ago, elmar said:

Mai ales la un protest, care se anunță a fi unul violent!

Da cine anticipeaza cu un protest va fi violent? Mama omida, Baba Vanga?

Daca autoritatile stiu ca protestul se anunta violent o stiu pentru ca au intentie sa-l transforme intr-un protest violent. Am mai repetat: sambata si duminica s-a protestat pasnic!!! De ce s-a ajuns vineri la violente? Care a fost meisiunea celor infiltrati printre protestatari?

Link spre comentariu

E asa de fumat scenariul asta, incat ma mir ca se mai gasesc (...) care sa puna botul.Si in 89 au venit teroristi si pe  baza asta au facut macel, dar n-au prins nici un picior de terorist.Asa si aici, au fost violenti, dar nu au arestat macar unul(era culmea, ca era de-al lor).In schimb au dat cu pulanele in dreapta si stanga, au gazat cat au putut ca vezi doamne toate femeile alea au venit cu plozii in brate sa sara la bataie.Toti aia in varsta au bagat groaza in jandarmi si astia au ripostat.Ma mir cum nu va e rusine sa mai iesiti cu asemenea texte in lume.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 9 minute, adrian_pic a spus:

Wow, de acum ne incredem in ce spune oricine, oriunde, nu? 

Da de cei inflitrati ce zici? Aia nu s-au infiltrat ad-hoc, nu? A fost facut un plan inainte. Acel plan ce scop avea?

Măi frate ...tu nu înțelegi că astfel de ”infiltrări” se fac mereu!Trebuie doar dat ”ordinul” ...și din nefericire la acest protest s-a acționat cu violență!

Auzi...ce plan avea !?? La ”revoluție” ce plan a avut ?

Să-ți spun părerea mea despre tot ce s-a întâmplat:

Tu crezi că jandarmii au fost cei mai vinovați?...ei bine, ei au fost doar prinși la mijloc!Cei care a organizat acest protest ...a considerat de cuviință că ar fi mai credibili(ar aduce mai mulți oameni în stradă) dacă s-ar produce și ceva violențe ...că pe urmă s-a scăpat situația de sub control ...e altă mâncare de pește!

Link spre comentariu

Da nu-ti trece prin cap ca unul din capu' la psd s-a saturat de proteste si a vrut sa dea o lectie batand si gazand tot ce a prins in strada. Si ca sa aiba motiv, a trimis cativa smardoi ca sa faca atmosfera, sa amorseze jandarmii si pe urma asta a fost.Asta nu ti-ar trece prin cap, pt ca asta n-au spus cei de la antene si nici de la rtv.

A scapat situatia de sub control, jandarmii au vazut rosu in fata si au batut fara discernamant tot ce au prins in raza pulanului.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Asta e prea previzibil ...prea banal ! Și orice politician(aflat la putere) oricât de prost ar fi ...ar ști că dacă face asta, toate oalele li se vor sparge în cap! Pe chestia asta s-au bazat și cei care au organizat violențele...adică, e vorba de cei care se dau victime acum!

Editat de elmar
Link spre comentariu
4 minutes ago, elmar said:

Tu crezi că jandarmii au fost cei mai vinovați?

Da cand vezi cati smardoi imbracati in uniforme de oprimare dau cu pulanele la cap, dau cu pumnul in ureche pe la spate ce vrei sa zic, ca sunt nevinovati? De ce nu se face ancheta ca deja sunt filmarile si baietii care au facut "acte de bravura" sa fie dati afara din jandarmerie? 

Da sambata si duminica de ce nu au mai fost violente?

Link spre comentariu
3 minutes ago, elmar said:

Și orice politician(aflat la putere) oricât de prost ar fi ...ar ști că dacă face asta, toate oalele li se vor sparge în cap!

La cate bube are dracnea ce mai conteaza una in plus? si asa a zis ca nu vrea sa plece ca un prost din parlament...de parca ar depinde de el asta.

Link spre comentariu

Eu zic sa-i faceti icoana si sa va inchinati la el...cat o mai rezista si el, ca daca nu da ordonanta privind codul penal, o cam ia pe cocoasa. Alta sansa nu mai are. De asta si gesturile nesabuite cum a fost ala de a reprima un protest pasnic cu bataia, crezand ca o va da dupa corcodus. Oricum nu mai are ce pierde si de asta e mai periculos ca oricare altul. Daca era un om cu capul pe umeri constientiza situatia in care se afla.Asa, a pus-o pe tanti aia prim ministresa, si daca nici tu nu realizezi ca aia numai de asta nu e buna, atunci chiar nu are rost o discutie cu tine.

Link spre comentariu

Eu cred că orice prost își dă seama că violența la acel protest poate afecta doar o singură parte ...partea guvernanților! 

Si ăsta era scopul protestului ...doborârea guvernului!Nu!?

Se pregătește (în culise) venirea guvernului julien II...Așa s-a hotărât de sus!:96

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări