Vizitator viobio Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Interesant titlul topicului " o țară că afară " . Afară poate fi ...Rusia sau Turcia .....nu ? Editat August 30, 2018 de viobio postare repetată accidental Link spre comentariu
VAX Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 9 minutes ago, elmar said: Ăsta e tupeul unora(mai tinerei) care s-au văzut și ei cu tuleie sub nas! Sunt si unii mai batranei, cu exces de personalitate si raca in ei. Clampanesc la orice tip de comentariu, se baga in fata, vor sa fie number one. Link spre comentariu
elmar Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Acum 8 minute, Faust2018 a spus: Interesant titlul topicului " o țară că afară " . Afară poate fi ...Rusia sau Turcia .....nu ? Interesant titlul topicului " o țară că afară " . Afară poate fi ...Rusia sau Turcia .....nu ? Interesant titlul topicului " o țară că afară " . Afară poate fi ...Rusia sau Turcia .....nu ? Interesant titlul topicului " o țară că afară " . Afară poate fi ...Rusia sau Turcia .....nu ? Asta face parte dintr-o placă zgâriată? Link spre comentariu
Spitfire Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) "O ţară ca afară" înseamnă Austria, Germania, Franţa, Danemarca, Olanda, Suedia, ba chiar, dacă sunteţi bucureşteni/constănţeni/etc, şi vizitaţi Clujul, Oradea, Sibiul, deja vă veţi considera "afară"(!), măcar din punct de vedere urbanistic/curaţenia oraşului/arhitectura/etc. Nu vreau să fac "nazi grammar", dar, dacă tot vă certaţi, măcar faceţi-o folosind ortografia corectă a limbii române, cu â din a în interiorul cuvântului, şi "sunt", nu "sînt" sau, mai rău, "sânt". :-) Editat August 30, 2018 de Spitfire Link spre comentariu
validae Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Vă rog să nu mai faceți uz de atac la persoană, deja Thunderer e pe tușă din cauza asta, poate mai sunt doritori.... Topicurile astea nu au viață lungă tocmai din cauza unora care adoră mai mult scandalul politic decât latura tehnică.....eu unul aș fi desființat demult Bodega, dar nu depinde de mine.Se pare că aduce postări suplimentare, dar nimic bun pentru un forum tehnic.Excluzând binențeles unele topicuri rare, cum e cel inițiat de Gauss, despre documentații tehnice.. Editat August 30, 2018 de validae Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) 54 minutes ago, elmar said: Așa cum ăia care o avea pe cucuveaua mov la conducere ...făceau ce-i ducea capul ...să bage oameni la puscărie ...așa, ca să dea un exemplu ”de bună purtare”! Mai omule, tu uiti de la mana pana la gura? Parca erai dusmanul celor bogati care s-au imbogatit pe spatele saracilor si acum ii plangi pe bogatii care au facut puscarie?? Care din urmatorii: VARANU',nastase, vantu, niculaie, tender, mazare (asta a fugit), blonda lui base(asta la fel lipseste la apel), clanul becali, copos, borcea, puiu popoviciu (si lista este lunga .... insa prea scurta in raport cu realitatea) crezi tu ca au fost condamnati pe nedrept??? Si atunci? Tu amesteci oameni simpli nevinovati care au participat la un protest cu marii hoti care au devalizat Romania??? Editat August 30, 2018 de adrian_pic Link spre comentariu
elmar Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Nu frățică...e vreau doar să se facă dreptate!Nu iau apărarea la nimeni...tu iei apărarea unora care se comportă anormal ...pentru o societate democratică ,cu aspirații la o societate corectă! Eu nu mă voi bucura niciodată să văd pe unii (chiar superbogați) băgați la pușcărie ...din motive(dovedite) puierile! Dacă sunt vinovați să înfunde pușcăria...dar să nu văd oameni care sunt condamnați ...doar că nu convin unora care trag șforile pe aici!Aia nu e justiție într-o țară democratică! Nu că n-aș dori să-i văd judecați pentru faptele lor ...dar, trebuie judecați corect !Altfel, nu e decât o răzbunare politică ...așa cum a fost și-n perioada de după război!Poate metodele de atunci erau mai dure,dar erau metodele vremii. Deci, ce facem !?Ne întoarcem în vremea persecuției comuniste ...Dar,de data asta călăii sunt de altă orientare politică!? Editat August 30, 2018 de elmar Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Acum 8 minute, elmar a spus: Nu frățică...e vreau doar să se facă dreptate!Nu iau apărarea la nimeni...tu iei apărarea unora care se comportă anormal ...pentru o societate democratică ,cu aspirații la o societate corectă! Eu nu mă voi bucura niciodată să văd pe unii (chiar superbogați) băgați la pușcărie ...din motive(dovedite) puierile! Dacă sunt vinovați să înfunde pușcăria...dar să nu văd oameni care sunt condamnați ...doar că nu convin unora care trag șforile pe aici!Aia nu e justiție într-o țară democratică! Nu că n-aș dori să-i văd judecați pentru faptele lor ...dar, trebuie judecați corect !Altfel, nu e decât o răzbunare politică ...așa cum a fost și-n perioada de după război!Poate metodele de atunci erau mai dure,dar erau metodele vremii. Deci, ce facem !?Ne întoarcem în vremea persecuției comuniste ...Dar,de data asta călăii sunt de altă orientare politică!? Ați urmarit o transmisiune in direct Latrina sau Haznaua 3 , realizator , producator , moderator .....elmar . Link spre comentariu
elmar Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Să știi că și asta e o jignire ...atunci când mă faci realizator/producător la o ”latrină”! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Acum 3 minute, elmar a spus: Să știi că și asta e o jignire ...atunci când mă faci realizator/producător la o ”latrină”! Este denumirea populară a trustului care spală creierele odihnite . Este mai bine GuițaTV ? Link spre comentariu
elmar Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Da ...ce vrei să zici cu asta!? Nu-ți convine ce am scris eu mai sus!? Ai speranța că dacă le ții partea ălora care fac abuzuri .... crezi că dacă ”îți va veni vremea”, te va omite pe tine!?Ești așa un copil....nu-ți dai seama ce șarpe ții la sân! Editat August 30, 2018 de elmar Link spre comentariu
doru3160 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) O tot tineti langa ca au fost condamnati unii pe nedrept...dar nici unul nu spune, uite d-le, asta a fost condamnat pe nedrept.Deci condamnat, nu anchetat.Ancheta nu te poate scoate vinovat si nici nevinovat. Doar judecatorul. Si atunci, cand ii aud peste tot ca mai bine scapa 10 vinovati decat sa inchida un nevinovat, mi se pune pata. Bine frate, inteleg, aia 10 vinovati isi freaca palmele de bucurie, incepand cu dracnea, ca scapa de bulau...dar unde e ala nevinovatul care a fost condamnat?Care e ala cu nume si ''pronume''.Daca-l stie careva care, sa-l zica, altfel sa nu mai manance fara paine precum cei de pe la antene si mai stiu eu ce vuvuzele pt adormit natiunea mai sunt.Atentie, vorbim de marii corupti nu de cine stie ce ghertoi care a furat nu stiu ce portofel si se crede nedreptatit ca n-a fost condamnat cu suspendare. Editat August 30, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
alcon Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 14 hours ago, franzm said: E de 1. Mai, se da cu parfum. Pozele 1 si 2 in Hamburg la intrunirea G-20, poza 3 in Koln, poza 4 in Paris, poza 5 in Roma, oricum, este ceva cotidian. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Bai alcoane, daca imi arati in pozele tale o femeie macar cu copilul in brate, esti tare.Vezi ca a inceput emisiune noua la rtv, nu mai pierde vremea pe aici. Ia vezi daca e vreo asemanare intre demonstranti... Editat August 30, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Sau un jandarm ori politist care da cu pulanul peste fata sau peste cap sau jandarm ori politist care ii da pe la spate cu pumnul in ureche la un nevinovat. Link spre comentariu
Postări Recomandate