elmar Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Dacă moare cu băse de gât? ...să moară!Așa scăpăm țara de hoți...Știi cum e(cred) cui pe cui se scoate! Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Nu vreti s - o ocrotiti deloc pe miss Udrea ! Cata rautate .... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Pai de ce sa o ocrotim? Ce-a facut ea pentru noi ca sa o ocrotim? Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Din respect pentru cel care a innoit societatea romanesca , justitia , serviciile , presa , economia , invatamantul ( care nu produce chelneri ) , morala , stiintele politice , notariatele si mosia Nana . Adik ... Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 (editat) La*s că știe el dom Fă...băsică cum s-o ”ocrotească”! Editat Septembrie 2, 2018 de elmar Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 3, 2018 Administratori Partajează Postat Septembrie 3, 2018 On 9/2/2018 at 9:24 AM, elmar said: Dacă moare cu băse de gât? ...să moară!Așa scăpăm țara de hoți...Știi cum e(cred) cui pe cui se scoate! Cine vorbeste de hoti. Unu care voteaza la foc continuu niste hoti dovediti in instanta Cel putin Basescu nu are nici o condamnare pentru coruptie Topic inchis din motive tehnice, prea mic IQ-ul unor participanti la discutie. Ma tem sa nu se strice baza de date. Link spre comentariu
Postări Recomandate