doru3160 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 (editat) Lasa ca daca ai noroc si capeti macar un cret pe creier, o sa intelegi si tu...sa vezi atunci cate palme peste frunte o sa-ti dai...Si asta e varianta cu happy end, pt ca se poate sa ramai ca acum, si chiar n-o sa realizezi niciodata ce-i gresit. Editat Septembrie 1, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Hai că m-ai dat pe spate ... Nu serios!? Acum 4 minute, doru3160 a spus: asta e varianta cu happy end, pt ca se poate sa ramai ca acum, si chiar n-o sa realizezi niciodata ce-i gresit. Da sigur ...îmbată-te tu cu ideia asta...și în aroganța ta ,uiți să te uiți în oglindă ! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 1 hour ago, elmar said: Te rog fumos să nu-mi răstălmăcești vorbele ! N-ai curaj să recunoști că nimeni nu e corect /cinstit în politică ...dar ai tupeul să susții pe unii care se dau curați!? Pentru mine, asta e o dovadă de ipocrizie din partea unora care strigă hoții... Deci tu recunosti ca daddy este hot? Daca este hot, cum de il sustii? Parca iti dadeai cu caramida in piept ca ai principii!? Deci sa inteleg ca esti ipocrit? Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 (editat) Arată-mi un singur exemplu în care eu am zis că-l susțin pe dady! Nu cumva tu și alții(se știu ei) ...mi-ați pus în spate ceea ce eu n-a zis/afirmat niciodată!?? Editat Septembrie 1, 2018 de elmar Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Deci nu-l sustii pe daddy? Nu esti de partea lui? Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 (editat) Da dece întrebi!? N-ai găsit nici un mesaj de-al meu, cu asta!? Trezirea frățică ...din manipulare!Dă-ți ochelarii de cal de la ochi !Și ai să vezi pe cine susțin eu! Editat Septembrie 1, 2018 de elmar Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 (editat) Eu am vazut ca il aperi de dracnea. Te-am intrebat ca sa vad daca asa este sau nu. P.S. Eu nu ma dau dupa cires, ma p.s cu bolta pe dracnea. Editat Septembrie 1, 2018 de adrian_pic Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Nu apăr pe nimeni ...doar îți arăt că și ăia pe care susții sunt la fel!Nu am zis mereu asta? Nu-mi place să văd doar pe unii atacați ...uitând că și ăia care vă ațâță sunt la fel ...poate, mult mai perverși și mai șmecheri! Oare dece numai unii sunt atacați din toate părțile ...și alții(care sunt la fel) au tupeu să strige hoții! Tupeu, care îi face mult mai perverși decât ăia pe care-i arată cu degetul!Eu nu pot să înghit o astfel de ipocrizie! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 (editat) Pai stii ce ma intreb, pe carmaci de ce nu l-ai aparat? (pe acelasi principiu invocat mai sus) Sau i-ai tinut partea carmaciului si n-am observat eu? Eu bag sama ca tu esti selectiv dar te cam bati cu caramida in piept ca esti impartial. Editat Septembrie 1, 2018 de adrian_pic Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 (editat) Păi cârmaciul nu a fost atacat mai deloc pe aici...nu crezi!? Aici sunt unii ”de dreapta” care își promovează politica ...nu zic nimic de ”oamenii lor”...tac ca mortul în păpușoi și dacă au ocazia, îi ard pe ”comuniști”!NU? Aaa ...acum când băse e un ”cadavru” politic ...mai vezi câte unul care-l mușcă din dos...deșii a ”defilat” cu el cât a fost la putere! Parcă și pe tine te văd c-o să-mi spui cât de antipatic ți-a fost !?Deșii săreai ca ars ...numai dacă îndrăznea vre-unul să spună ceva împotriva lui și a acoliților lui( ex. nuții,rițzi,vivi...) Editat Septembrie 1, 2018 de elmar Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 (editat) 14 minutes ago, elmar said: Păi cârmaciul nu a fost atacat mai deloc pe aici...nu crezi!? 14 minutes ago, elmar said: Parcă și pe tine te văd c-o să-mi spui cât de antipatic ți-a fost ! Deșii săreai ca ars ...numai dacă îndrăznea vre-unul să spună ceva împotriva lui și a acoliților lui( ex. nuții,rițzi,vivi...) Vezi ca in mesajul tau sunt cele doua afirmatii care sunt contradictorii. Daca eu am sarit ca ars => carmaciu a fost atacat si atunci nu se pupa cu prima afirmatie de sus. Parca ziceai ceva de ipocrizie intr-un mesak mai sus. Eu nu cunosc toata viata si activitatea lui base, insa am fost de acord cu anumite lucruri pe care le-a facut. Asta nu inseamna ca daca maine aflu ca a violat minori sau chestii din astea nu imi schimb pozitia instant! Dar daca nu are alte tinichele legate de coada decat cele cunoscute (si tind sa cred ca nu are, ca ar fi "transpirat") nu imi va fi antipatic. Editat Septembrie 1, 2018 de adrian_pic Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Acum 3 minute, adrian_pic a spus: Vezi ca in mesajul tau sunt cele doua afirmatii care sunt contradictorii. Nu e nimic contradictoriu...mai citește o dată ...de data asta, fără ochelari! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 (editat) E clar, tu nu intelegi ce scrii (ai probleme in a intelege timpurile verbului) si ai probleme de logica. Te-am intrebat de ce nu l-ai aparat si pe base si ai zis: Quote Păi cârmaciul nu a fost atacat mai deloc pe aici si mai jos scrii: Quote Deșii săreai ca ars ...numai dacă îndrăznea vre-unul să spună ceva împotriva lui daca tie aceste doua afirmatii nu ti se par contradictorii .... Oricum sa o iau mai basic atunci: A fost atacat carmaciu aici la bodega de unii useri? (cauta sa vezi user-ul zal ce o ardea cu basexu' si alte apelative). Editat Septembrie 1, 2018 de adrian_pic Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 (editat) Te ai gândit bine !?Mai citește o dată !!!! Acum 27 minute, elmar a spus: Păi cârmaciul nu a fost atacat mai deloc pe aici...nu crezi!? Ce repede știi să acuzi și să jignești indirect, prin afirmația că nu știu ce scriu!! Eu știu prea bine ce scriu...probabil că tu nu știi să citești!Asta e ...nu degeaba spuneați(nu-mi mai aduc aminte cine) o dată pe aici că sunt analfabeți funcționali...bineînțeles ...cei ce spuneau asta, se gândeau la alții ...în nici un caz, la ei! Așa e când te crezi mai deștept decât îți permiți să fii! Editat Septembrie 1, 2018 de elmar Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 (editat) La o intrebare daca a fost atacat sau nu se raspunde cu DA sau NU. Cum conatifici tu acel MAI? 5 ori, 5 kilograme, 2 litri, 8 metri? Ti-am spus clar: cauta sa vezi doar user-ul zal cum de zeci de ori (deci zeci de ori) se lua de base. Nu este singurul user. Deci acel MAI nu inteleg ce valoare are la tine. Spune-mi de la cate atacuri impotriva lui base tu consideri ca a fost atacat sau nu? Ca doar pot sa numar si sa iti dau link-urile. Dar stii bine ca A FOST ATACAT base insa tu cum nu i-ai luat partea nu ai cum sa te scoti acum. Editat Septembrie 1, 2018 de adrian_pic Link spre comentariu
Postări Recomandate