Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TECHWOOD L66762HDT

legionaru

Postări Recomandate

Ca sa iesi din burning mode nu trb reinscrisa nici o memorie si nici nu poti intra in service cand este in starea respectiva,eu asa mai tin minte!Se tine apasat pe tasta meniu de la telecomanda(parca) mai mult de5 secunde,asa ceva parca era procedura!

Link spre comentariu
4 hours ago, Florinel TV said:

Cred ca are programator pickit  si in format HEX asa trebuie sa aibe marimea

Ai si tu dreptate Florine, eu nu am salvat niciodata dump decat in format binar, in formatul asta dumpul salvat are marimea exact cat capacitatea memoriei citite, in format HEX marimea dumpului salvat e mult mai mare decat capacitatea memoriei, dar programul face probabil vre-o conversie ca dumpul sa incapa in memorie......Dumpul colegului Mihai85 l-am probat acum pe un tv si e OK.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Poti sa incerci si cu dumpul format hex si vezi daca merge cu RT809H , ca eu nu am incercat niciodata dar vreau sa stiu daca merge sal scrie corect memoria

as incerca eu dar nu am la indemina un eeprom 24c64

Link spre comentariu
Acum 11 ore, radu72 a spus:

Ca sa iesi din burning mode nu trb reinscrisa nici o memorie si nici nu poti intra in service cand este in starea respectiva,eu asa mai tin minte!Se tine apasat pe tasta meniu de la telecomanda(parca) mai mult de5 secunde,asa ceva parca era procedura!

Am facut asa si a mers!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări