radu72 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Ca sa iesi din burning mode nu trb reinscrisa nici o memorie si nici nu poti intra in service cand este in starea respectiva,eu asa mai tin minte!Se tine apasat pe tasta meniu de la telecomanda(parca) mai mult de5 secunde,asa ceva parca era procedura! 1 Link spre comentariu
iuliantv Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 nici eu nu am reusit sa accesez menu sau hotel mode cu tv-ul in acea stare Link spre comentariu
Mihai85 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Acum 2 ore, Florinel TV a spus: Cred ca are programator pickit si in format HEX asa trebuie sa aibe marimea Da cu pickit l-am citit ca asta il aveam la indemana si salveaza automat .hex si este bun. Il pun si in format binar. 17MB12-2_24C64_V260B1-X01.bin Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) 4 hours ago, Florinel TV said: Cred ca are programator pickit si in format HEX asa trebuie sa aibe marimea Ai si tu dreptate Florine, eu nu am salvat niciodata dump decat in format binar, in formatul asta dumpul salvat are marimea exact cat capacitatea memoriei citite, in format HEX marimea dumpului salvat e mult mai mare decat capacitatea memoriei, dar programul face probabil vre-o conversie ca dumpul sa incapa in memorie......Dumpul colegului Mihai85 l-am probat acum pe un tv si e OK. Editat August 30, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Poti sa incerci si cu dumpul format hex si vezi daca merge cu RT809H , ca eu nu am incercat niciodata dar vreau sa stiu daca merge sal scrie corect memoria as incerca eu dar nu am la indemina un eeprom 24c64 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Exact cu RT809H am scris memoria in format HEX si totul e OK. Link spre comentariu
legionaru Postat August 31, 2018 Autor Partajează Postat August 31, 2018 Acum 11 ore, radu72 a spus: Ca sa iesi din burning mode nu trb reinscrisa nici o memorie si nici nu poti intra in service cand este in starea respectiva,eu asa mai tin minte!Se tine apasat pe tasta meniu de la telecomanda(parca) mai mult de5 secunde,asa ceva parca era procedura! Am facut asa si a mers!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum