ClashGamingRO Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 Recent am dezlipit de pe un radio vechi acest cip KA22427 m-am uitat la datasheet si din cate am inteles e si amplificator audio as dori sa ma ajutati cu o schema simpla cu condensatoare si rezistori fara tranzistori si acest cip. Sunt incepator nu prea ma stiu orienta dupa pini la datasheet Link spre comentariu
Nostalgic Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 Daca vrei sa-ti construiesti un amplificator audio mai bine folosesti un integrat dedicat (sint destule), acesta este pentru un radio AM-FM . Partea de iesire audio e slaba , cca 0,5 wati. Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat August 29, 2018 Autor Partajează Postat August 29, 2018 Vreau doar sa imi iasa un amplificator nu doresc o anumita putere. Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 Un exemplu TDA 2822 >> https://www.google.com/search?q=tda+2822&client=firefox-b&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=kv6dhushGX38JM%3A%2CDnKlX6FCVNpftM%2C_&usg=AFrqEzen8wTvo_Uvzmt1633Icq1qziPTlg&sa=X&ved=2ahUKEwid4ojHlZLdAhVKy6QKHesJCuYQ9QEwAXoECAUQBg#imgrc=kv6dhushGX38JM: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum