Vizitator robokid Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 Stiu ca s-a discutat foarte mult problema fonoabsorbantelor. E clara treaba acolo: lana, minet, vatelina, burete tepos. Eu propun altceva, in ideea ca poate iesi ceva bun pentru diy-erii curiosi... Punctul 1 Punctul 2 Am discutat cu chimista casei :yawinkle: care intamplator a lucrat cu asa ceva si zice ca intr-adevar comportamentul este cel descris la pct. 1, dar ca, probabil, ar trebui pre-presurizata incinta cu un deltape (care se presupune ca nu scoate diful prea mult din pozitia de zero)... In ceea ce priveste calculul volumului insa... ceata la mal... Intrebarea mea este: se risca cineva la un experiment? Pe mine ma bate serios gandul sa incerc. Idei? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 ideea pare interesanta, asa la prima vedere, am sa studiez materialele mai indeaproape zilele astea.se pare ca este vorba de un material care se comporta asemanator cu vatelina, dar mai bun Link spre comentariu
VTP Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 - cand din filtrul de hota va iesi carbon granule mici si va ajunge in echipajul mobil, regretele vor fi eterne!- o intrebare la mintea cocosului: daca solutia e asa buna dece nu aveti carbuni in toate boxele? - incercati cu mangalul de gratar, poate fi reutilizat dupa experiment!Latinul spunea: O! tempora, O,mores! Link spre comentariu
Vizitator robokid Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 @VTP: Parca nu ma asteptam la atata scepticism chiar din partea Dumneavoastra, dar sunt convins ca nu ati postat in necunostinta de cauza. :smt085Acuma... eu sunt mai capos de felul meu si tot o sa incerc candva, nu de alta da sa pot dormi noaptea linistit... :smt112 Promit sa postez rezultatele, oricare ar fi ele, intr-un mod cat mai obiectiv cu putinta, macar daca nu ajuta la nimic sa nu se mai chinuie si altii. :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum