Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa plexiglas scala Selena B-215

sesebe

Postări Recomandate

Caut:

• placa plexiglas scala Selena B-215 cu marcaje pt FM in gama vest (88-108Mhz) preferabil 
  • antena telescopica Selena
  • butoane potentiometre Selena (minim unul)
  • eventual o carcasa intreaga daca arata bine. Poate fi tot aparatul dar la pret de carcasa goala :rade:.

Eventualele oferte va rog pe privat.

Multumesc!

Editat de sesebe
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

27

• marianjoita

3

• doru3160

2

• quadrall

2

Top autori în acest subiect

Ceva butoane ma uit pe la mine si poate o rezolvam( cel mai tarziu, maine). Din ce retin sunt cu ax de 4mm si de 6 mm. Care ar trebui? Cu antena e mai naspa...asta sigur n-am.

Link spre comentariu

Dar tranzistori folosiți în RF și FI ai ceva? 

Nu am niciunul ars la prima vedere dar vreau sa fac modificari, la partea de RAA cel puțin, și exista riscul sa mai prăjesc dintre ei. 

Link spre comentariu

Nu mai stiu pt ca spre rusinea mea, n-am mai umblat de ceva vreme cu un aparat de radio, cu atat mai mult Selena. Rusesti sigur nu am. Am avut ceva epava de Selena si am dat tot ca ma incurcau.O sa ma uit tot maine si vad ce as avea disponibil. Ce pot sa spun cu siguranta, in afara de etaj final, in Selena n-am prea avut treaba cu tranzistorii.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 28.08.2018 la 17:32, sesebe a spus:

Caut:

• placa plexiglas scala Selena B-215 cu marcaje pt FM in gama vest (88-108Mhz) preferabil 
  • eventual o carcasa intreaga daca arata bine. Poate fi tot aparatul dar la pret de carcasa goala :rade:.

Link spre comentariu
La 10.09.2018 la 13:06, sesebe a spus:

Caut:

• placa plexiglas scala Selena B-215 cu marcaje pt FM in gama vest (88-108Mhz) preferabil 
  • eventual o carcasa intreaga daca arata bine. Poate fi tot aparatul dar la pret de carcasa goala :rade:

Link spre comentariu

Caut:

• placa plexiglas scala Selena B-215 cu marcaje pt FM in gama vest (88-108Mhz) preferabil 
  • eventual o carcasa intreaga daca arata bine. Poate fi tot aparatul dar la pret de carcasa goala :rade:.
Link spre comentariu
La 17.09.2018 la 16:52, sesebe a spus:

Caut:

• eventual o carcasa intreaga daca arata bine. Poate fi tot aparatul dar la pret de carcasa goala :rade:.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări