satelit Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 Vreau sa fac un program in C care sa creeze un fisier txt si sa imi puna informatia pe coloane nu pe linii.Eu am facut unul simplu care scrie un string pe linii :char msg[]="salut";FILE* f = fopen("TEST.txt", "w");for (int i=0;i<10;i++) {fwrite(msg, strlen(msg), 1, f); } fclose(f);Acest program creeaza un fisier TEST.txt si scrie de 9 ori salut ,dar le scrie pe o linie,eu vreau sa-mi scrie pe o coloana.Daca vreti sa ma ajutati si pe mine.Va multumesc Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 Daca ii dai new line merge?? :smt017 Link spre comentariu
satelit Postat Iulie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2007 Cu newline nu merge,eu programul vreau sa-l fac in c++builder si nu toate functiile din c/c++ sunt compatibile cu c++builder.O varianta ar fi cu array dar nu prea stiu sa-l implementez. Link spre comentariu
Cristiano Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Adauga un '\n' de fiecare data cand trebuie sa treaca la o noua linie. Link spre comentariu
satelit Postat Iulie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2007 Am reusit cu "\n".Multumesc Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Am reusit cu "\n".MultumescPai la asta m-am referit si eu, am crezut ca sti ca "\n" e new line... :smt003 Link spre comentariu
radue Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 "\n" parca reprezinta "caracterul" care delimiteaza sfarsitul unui rand de inceputul celuilalt. Deci el nu inseamna "new line" ci "end of line". :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum