Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce telefoane mobile ati avut de-a lungul timpului?

Postări Recomandate

Sigur ... Momentan am un Huawei Mate 10 Pro . Cadou de la sotie ... ea e cu ifoanele ( pe care le urasc ... ) , situatia normala e vorbind cu hands - free . Din cauze de job . Cred ca am sub 20 de foto in el ... anunturi de pe usi , documente care n - au stat la mine in posesie , orar pe la clinici medicale , si cateva de la clinica veterinara ( am pierdut motanul ... a murit saptamana trecuta ... avea 18 ani , si n - a mai rezistat afectiunilor ) . Are camere ( performante ? ... LEICA ) destule , si am si telefonul de serviciu ( SIM - ul , in alt aparat , tot personal ) . Am numere in 4 retele ... n - am mai patit de mult sa " naufragiez " pe vreo " insula " fara oxigenul civilizatiei , GSM - ul . Unul din numerele personale e de acum 20 de ani . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
On 8/27/2018 at 7:01 PM, flomar60 said:

....Alcatel one touch easy...     ....doar acumulatorul a murit...ma bate gandul la o reconditionare...

Nu cumva se pot pune direct trei bucati NiMH AAA sau, la nevoie, trei baterii alcaline? Ca eu parca asa mi-aduc aminte (l-am aruncat pe-al meu acu doi ani).

Editat de franzm
Link spre comentariu

Nu am cont pe nici o chestie de socializare , ... nu am nici whatsapp etc . Doar cateva adrese de mail ... pe vremuri foloseam messenger , vorbeam cu rudele  de peste Ocean , si pe unde se mai aflau in lume , cu treburi . Foto fac cu aparate cu acest scop ... ma rog , chestie personala . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ani de zile am primit si eu mesaje asemanatoare....de la alta firma....pana cand nevoile personale de comunicare au facut necesara achizitionarea acelui Huawei de care am amintit mai sus....acum primesc mesaje de actualizare ale aplicatiilor instalate....o adevarata nebunie!

Link spre comentariu

Am folosit doar Nokia de la inceput, 6150, 6680 si E6, am 2 bucati, unu de rezerva.

Telefonul de rezerva in caz de vreme rea era tot timpul un bord, CAT B9.

Am mai avut ceva Zapp in paralel, un fel de replica BlackBerry,  Z910i

precum si un Allview Viper pe care l`am predat nou dupa 2 ani, n`avea autonomie de 2 bani.

Le`am folosit doar ca telefoane  si modem de date pentru comp.

Foto era Canon-ul in rucsac.

Link spre comentariu

La mine e simplu...pana in 2006 Sony ceva cu rotita laterala, nu mai stiu modelul, din 2006 pana acum Nokia 2310. Mai gasesc rezerve prin targuri la 10-15 lei bucata si le iau pentru baterii sau tastatura.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări