gauss Postat Noiembrie 21, 2018 Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 (editat) Citat din Haralambie: ,,Si eu am vazut Air Force One cu Harrison Ford. Deja baza pilotarii unui 747 o am. ,, S - o stapaniti sanatos . Eu am argumente la ce am sustinut . Mai sus , in postare . Putem discuta pe tema ... nu ne vede si aude nimeni . La pilotaj , stau mai bine . Am brevet de pilot sportiv , clasa a III - a ( din secolul trecut ) . Asa era atunci ... mai mult nu se putea , decat cu scoala de ofiteri . Si am vazut si Top Gun . In fine ... Editat Noiembrie 21, 2018 de validae menționare a citării unei postări anterioare, acum șterse.. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Noiembrie 21, 2018 Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 Guvernul francez alocă 500 de milioane de euro pentru a ajuta şoferii cu venituri reduse Pentru cine nu are timp sa citeasca cap coada: Quote Guvernul va acorda alte ajutoare acordate posesorilor de automobile, dar şi un ajutor special acordat familiilor sărace care folosesc motorina pentru încălzirea locuinţei. Franta nu este singura tara din UE care foloseste motorina (MAZOUT ii sun ei) la incalizirea locuintelor. Pretul motorinei pentru incalzit locuinta fiind mai ieftina are si un colorant spre roz bagat in ea pentru a nu putea fi folosita la masinile diesel (amenzile cica sunt babane si se fac controale destul de des). Daca ar fi fost o chestie doar PUR AUTO nu ar fi sarit pretul si la motorina pentru incalzit (mai ales ca foarte foarte putini risca sa o foloseasca ca si combustibil pentru masinile diesel). Trebuie sa fii prost sa-ti bati un cui in plus in talpa daca nu-i necesar - ma refer la cresterea pretului si la motorina pentru incalzit locuinte. Si cuiul asta este format din cei MULTI si saraci care folosesc cel mai ieftin mod de incalzire a locuintei (mai sunt cica care folosesc si lemne dar numai in anumite regiuni - banuiesc ca sunt regiuni montane) si care la alegeri sunt foarte importanti. Un lucru inportant: Macron a numit primul ministru Édouard Charles Philippe din randul OPOZITIEI!!! Parca seamana a: impartim baieti responsabilitatea sa nu ne ardem numai noi. Formula asta este intradevar cea mai buna pentru a scoate castane din foc. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 (editat) Preturi la motorina , pe ici - colo ... https://ro.globalpetrolprices.com/diesel_prices/North-America/ https://www.globalpetrolprices.com/cities_list.php Editat Noiembrie 22, 2018 de gauss Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 23, 2018 Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 (editat) Si pret petrol: https://www.macrotrends.net/1369/crude-oil-price-history-chart LAter edit: Stie cineva de ce e asa mare discrepanta intre motorina si benzina? 5.8 vs 5.2? Si gazul s-a dus recent in sus, bagam la min 2.25 max 2.35 acu 2.5 e minim. Nu ca e o tragedie, dar e de curiozitate. Editat Noiembrie 23, 2018 de Sharky Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 23, 2018 Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 (editat) Acum inteleg ca e o cadere drastica ... pacat ca pompa romaneasca e insensibila . Ma rog , numai " in jos " ... in caz de crestere , reactioneaza ffff. rapid . Si supradimensionat . Ma rog , nu e o noutate ... stim toti . Editat Noiembrie 23, 2018 de gauss 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 23, 2018 Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 La mine e mai scump. Preturile de azi: Link spre comentariu
dany_cta Postat Noiembrie 24, 2018 Partajează Postat Noiembrie 24, 2018 16 hours ago, Sharky said: Si pret petrol: https://www.macrotrends.net/1369/crude-oil-price-history-chart LAter edit: Stie cineva de ce e asa mare discrepanta intre motorina si benzina? 5.8 vs 5.2? Si gazul s-a dus recent in sus, bagam la min 2.25 max 2.35 acu 2.5 e minim. Nu ca e o tragedie, dar e de curiozitate. Daca petrolul ar fi gratis, motorina in Romania s-ar ieftini cu aproape 1leu. 1 Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 24, 2018 Partajează Postat Noiembrie 24, 2018 (editat) It's funny because it's true! Cum jumatate din pret sunt taxe, ce mai vrei. Si ne asteptam la taxe noi, doar salariile umflate trebuie platite din ceva. Nu are rost sa incepem cu politica, dar un lucru e clar, cel care are acum diesel sau GPL e fericit de alegerea facuta. Fanel (imi placea nick-ul FanelForum ), eu am dat preturi minime, daca vrei gasesti si cu 3. Editat Noiembrie 24, 2018 de Sharky Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 24, 2018 Partajează Postat Noiembrie 24, 2018 7 hours ago, dany_cta said: Daca petrolul ar fi gratis, motorina in Romania s-ar ieftini cu aproape 1leu. Nu, din calcule reiese ca s`ar ieftini cu aprox 2,5lei...restul taxe! 1 Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 24, 2018 Partajează Postat Noiembrie 24, 2018 (editat) Austriaku' sa traiasca ... si cu cine - i tine palma ! ... nu pe moka , se umple si aceasta ... Sa fie bine , si tot romanu' sa prospere ! ... dupa cum zicea nenea Iancu ... Editat Noiembrie 24, 2018 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 29, 2018 Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 http://www.automarket.ro/stiri/general-motors-incepe-marea-restructurare-5-fabrici-aproape-de-inchidere-88363.html Electricu' , bata - l vina ... Ma rog , cel putin la ei ! ... Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 (editat) Electricu pe naiba. Aia e barca lor de salvare. Nu din cauza electricului sunt aia in buda. Repet. Tehnica e una, economia e alta. Poate ca tehnic produsu sa fie un rahat. Daca tu il vinzi bine, bravo tie. O vreme merge. Apoi cu banii care ii faci te apuci sa faci produse de calitate. Gm au fost salvati de la faliment de catre sua. Cand colo ce fac? Inchid fix fabricile din sua. Raman la alea din china, mexic, etc. tipic zgarcenie corporatista combinata cu incompetenta. Editat Decembrie 1, 2018 de Sharky Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 La cit este ora de munca la americanosi...pe undeva normal. Si mai e ceva, piata chineza inca nu este saturata. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Piata chineza e in razboi cu Trump. Omu asta e mai ferm. Nu lasa de la el. Om vedea daca e bine sau nu. Parerile sunt impartite. Dar loc as zice ca nu mai e cum era. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Pai ce au cu Trump? Uzinele`s la chinezi deja. Banii tot la chinezi, ce mai conteaza, bani sa iasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum