Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Merita sa cumperi Diesel?

Vizitator

Postări Recomandate

Din pacate ala este vinovatul numarul unu la poluare, de ce, e normal, plantele preiau o parte din el insa noi scoatem din pamint ala ce

l`au preluat plantele milioane de ani, acolo e problema.

Plantele nu`s in stare sa`l preia...

Link spre comentariu

Apropo, văzusem pe undeva ca în Iași le a dat sarcina celor de la pol locala sa noteze fumigenele din trafic ca la Itp sa le blocheze pe rampa și sa vina rar ul sa facă un Itp pe bune.

Mare scandal abuz, bla bla.

Mai poți sa zici ceva?

Link spre comentariu

Macar de ar fi adevarat zvonul asta...ar putea apela si la soferi sa colaboreze in sensul asta, dar n-ai sa vezi. Numai eu am filmat pe camera de bord mai bine de o duzina de fumigene.

As putea sa fac fisiere specializate, cu fum negru, cu fum alb sau mixt.:rade:

Link spre comentariu

Asta zic. Când Logan 1.4 mpi era la putere nu vedeai asa ceva. Azi tot a 5 a mașina e dizal și în sarcina scoate fum.

Fac abuz la cât folosesc butonul de recirculare.

Un control în trafic ar rezolva multe.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Sharky a spus:

Azi tot a 5 a mașina e dizal și în sarcina scoate fum.

Esti departe...eu vorbeam de cele care scot fum si stand pe loc, nu neaparat doar in sarcina, si aici intra si benzinare...sa nu fim nedrepti.Am vazut benzinare cu fum alb in spate cat sa zici ca s-a lasat ceata pe sosea.Ai fi dispus sa zici ca merg cu ulei in amestec.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Probabil ca poluarea inca nu a ajuns sa fie  considerata o problema de sanatate publica. La toate masinile care scot fum ar trebui sa le fie luat talonul pana la remediere, fara niciun fel de verificare.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, daniels a spus:

Probabil ca poluarea inca nu a ajuns sa fie  considerata o problema de sanatate publica. La toate masinile care scot fum ar trebui sa le fie luat talonul pana la remediere, fara niciun fel de verificare.

Le-as casa pe loc. Am vazut in ultima vreme niste sobe cu royi de mi-a trecut tot cheful de masina Diesel. Pt mine, gpl e optiunea nr. 1.

Link spre comentariu

Corect si cinstit, nu`i aia masina de Diesel, la fel ca Ferrari, Aston Martin, Lamborghinii si celelalte supercar-uri.

Doar ei au fost mai destepti sa puna Diesel, e adevarat pe un model luat de la VW dar ...tot Porsche il cheama.

In continuare eu as lua Diesel fara nici o retinere, mult prea politizata e situatia asta.

Adica se poate la masini mari dar nu si la automobile.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
59 minutes ago, gauss said:

https://www.rfi.ro/special-paris-106095-germania-porsche-renunta-la-diesel

Simpla stire ... nu particip la dezbateri , nu am pareri . Doar mi s - a parut interesanta ... si sant fan Porsche . Momentan ca aprecieri si aspiratii ... , cine stie !

Abureala ieftina a la marca VW.....dupa scandalul diesel. De parca Porsche nu e tot al grupului Vag. I-a apucat grija pe nemti de poluare....

Cand poluau nu-i mai regula grija...acum incearca sa se inchine la icoana!

Ce ipocriti!

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Ion_Bumbu a spus:

In continuare eu as lua Diesel fara nici o retinere, mult prea politizata e situatia asta.

+1

Cu mentiunea ca motorul sa fie in toate mintile, nu o cazatura...daca se poate chiar nou.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări