mac01 Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Acum 27 minute, autom a spus: LA masininile electrice cum se face incalzirea interioara iarna? Nu prea se face...nici iarna n-ai caldura nici vara n-ai racoare! La acest capitol e dezastru total...daca actionezi caldura sau aerul conditionat scazi capacitatea acumulatorilor foarte mult. Mai mergi cu ea pana la paine si inapoi...! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 (editat) Deocamdata GPL-ul este ieftin,dar cind se vor interzice Diesel-urile, sa-i vezi pe baietii, vinzatori de GPL, cum vor umbla la pret. Benzina se scumpeste pe zi ce trece si cred ca multi, in perioada imediat urmatoare ,vor trece pe GPL. Sa nu ne miram cind vom constata ca GPL-ul va ajunge la pretul de acum al benzinei.Eu am un Logan de 1,6 pe benzina, evident . Ca pensionar nu-mi permit sa-mi pun curu-n masina, pentru a merge 30 de metri pina la colt dupa piine . Masina o folosesc doar cind am de facut drumuri lungi cu bagaje serioase. Fara bagaje e de preferat transportul cu microbuzele sau autobuzele care fac transport de persoane pe rute lungi,pretul biletului fiind mult mai convenabil decit pe calea ferata. Nu mai vorbesc de conditiile de transport care sint cu mult mai bune. CFR-ul este in cadere libera si daca nu se iau masuri urgente acesta va disparea. Pretul biletului pe calea ferata este foarte mare,conditiile de transport fiind precare. Daca pleci cu masina, cu mai multe persoane la bord,constati ca e mai ieftin decit cu CFR-ul,fara a mai pune la socoteala faptul ca ,cu masina parcurgi acelasi traseu intr-un timp mult mai scurt decit cu CFR-ul. Din cite am vazut si constatat,acesta este in ''moarte clinica''. Deocamdata e binisor! Editat August 28, 2018 de GEO 53 BN 3 Link spre comentariu
VAX Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 La motoarele Diesel temperatura din cilindri in timpul arderii este mai mare decat la cele pe benzina, din cauza raportului de compresie mult mai mare. La aproximativ 3500 grade Celsius, cat este la Diesel, se formeaza oxizi de azot, care reactioneaza cu vaporii de apa si produc acid azotic (ploi acide, mor copacii). Asta este poluantul care face ca motoarele Diesel sa fie scoase din utilizari. Se poate reduce nivelul de oxizi de azot trecand gazele de evacuare printr-un filtru cu o substanta care reactioneaza cu oxizii de azot si ii fixeaza (intr-un deseu care se poate folosi ca ingrasamant pentru plante), dar instalatia este mare si grea si trebuie inlocuit des reactivul chimic. Masinile cu motor Diesel au cateva avantaje: - randament termic mai mare - la sarcini partiale au randamentul net superior motoarelor Otto - au cuplu mare la sarcini partiale, functioneaza "mai elastic" - nu sunt asa de predispuse la incendiu (explozie) in caz de accident - motorina se poate inlocui cu combustibil (ulei) produs din vegetale Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 (editat) Acum 1 oră, VAX a spus: La motoarele Diesel temperatura din cilindri in timpul arderii este mai mare decat la cele pe benzina, din cauza raportului de compresie mult mai mare. La aproximativ 3500 grade Celsius, cat este la Diesel, se formeaza oxizi de azot, care reactioneaza cu vaporii de apa si produc acid azotic (ploi acide, mor copacii). Asta este poluantul care face ca motoarele Diesel sa fie scoase din utilizari. Se poate reduce nivelul de oxizi de azot trecand gazele de evacuare printr-un filtru cu o substanta care reactioneaza cu oxizii de azot si ii fixeaza (intr-un deseu care se poate folosi ca ingrasamant pentru plante), dar instalatia este mare si grea si trebuie inlocuit des reactivul chimic. Masinile cu motor Diesel au cateva avantaje: - randament termic mai mare - la sarcini partiale au randamentul net superior motoarelor Otto - au cuplu mare la sarcini partiale, functioneaza "mai elastic" - nu sunt asa de predispuse la incendiu (explozie) in caz de accident - motorina se poate inlocui cu combustibil (ulei) produs din vegetale Biodieselul este la fel de poluant ca si motorina? Banuiesc,ca nu. Inradevar la inceput motoarele diesel erau alimentate cu ulei, motorina fiind considerat un reziduu rezultat in urma rafinarii petrolului si care era aruncat. Cineva a avut ideea de a alimenta motoarele Diesel cu motorina. Se pare ca biodieselul va cistiga teren in defavoarea motorinei,fiind ieftin pentru ca uleiul comestibil uzat, de regula se arunca. Daca oamenii ar fi determinati sa colecteze uleiul uzat si sa-l predea la procesatori,s-ar evita poluarea mediului. Acolo inca mai trebuie lucrat. Apoi marile restaurante inca arunca la canal, mari cantitati de ulei uzat pentru ca n-au ce face cu el ,colectorii fiind putini. Rafinariile prefera sa produca motorina pentru ca procesul de rafinare este unul bine pus la punct. Procesul de producere al biodeselului este unul destul de scump, trebuind sa treaca printr-o gramada de procedee pentru a ajunge in final la produsul finit,numit ,biodiesel.Sa nu uitam ca zacamintele de petrol nu sint inepuizabile. Odata s-odata tot se vor epuiza si atunci ,rafinariile de petrol, vor fi nevoite sa se reorienteze. Vom trai si vom vedea ! Cei care vom trai pina atunci! Editat August 28, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
mac01 Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 (editat) 1 oră în urmă, VAX a spus: La aproximativ 3500 grade Celsius, cat este la Diesel, La 3500gr celsius...gasesti pistoanele scurse in baia de ulei! Editat August 28, 2018 de mac01 1 Link spre comentariu
hpavictor Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Aiurea . Motoarele fratilor Sulzer , proiectate de Rudi Diesel in 1898 functionau in doi timpi , iar combustibilul era ... praf de carbune brun , de Silezia ! Ungerea articulatiilor ( !!! ) era cu dispersor ( ceata ) de ulei de parafina ... 1 Link spre comentariu
Sharky Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Astia care o dati cu avantajul dizal ca merge cu ulei vegetal, cum de ignorati varianta echivalenta a motoarelor care merg cu alcool? E85, ring a bell? Nu imi spuneti ca nu stiati. NOx si particule sunt caracteristice principiului de functionare: mers in amestec sarac si injectie directa, la cele vechi insuficient de puternica pt a imprastia/amesteca cu aer combustibilul. Orice pui, tot va scoate noxe. Ori ai niste catalizatoare care le retin si periodic le golesc prin amestec bogat, ori injectie de aditiv care sa neutralizeze NOx, ori tii temperatura de ardere mica, dar nu poti tot timpul. Solutii sunt multe pe langa asta, dar bineinteles nu-s gratis! Temperaturile alea sunt probabil locale, in zona in care molecula de oxigen arde molecula de motorina. Total irelevanta cifra. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Majoritatea tarilor sudamericane folosesc metanol drept combustibil pentru motoarele cu aprindere cu scanteie ... Link spre comentariu
mac01 Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Eu nu inteleg de ce nu si-au dezvoltat tehnologia cu hidrogen? Asa vedeam eu viitorul masinilor...in niciun caz electricele! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Din motive de stocare si alimentare . Implica riscuri marete ! Tehnologia cu hidrogen se justifica doar la pilele de combustie , au randament imens fata de motoarele cu ardere interna . Evident , pila de combustie produce energie electrica , deci tractiunea ar trebui facuta cu motoare electrice . Exista o inertie incredibila ( voita ) in schimbare ... unii castiga imens din consumabile , nu vor schimbarea pe tractiune electrica ! 2 Link spre comentariu
-Atlas- Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 (editat) 1 hour ago, Victor said: Aiurea . Motoarele fratilor Sulzer , proiectate de Rudi Diesel in 1898 functionau in doi timpi , iar combustibilul era ... praf de carbune brun , de Silezia ! Ungerea articulatiilor ( !!! ) era cu dispersor ( ceata ) de ulei de parafina ... Buna Exact.Primele motoare diesel erau stationare.Diesel nu credea ca va putea fi micsorat motorul pentru a putea fi pus pe un automobil. Spor Alex Editat August 28, 2018 de -Atlas- 1 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 1 oră în urmă, mac01 a spus: Eu nu inteleg de ce nu si-au dezvoltat tehnologia cu hidrogen? Asa vedeam eu viitorul masinilor...in niciun caz electricele! Hidrogenul este destul de pacatos. O butelie umpluta cu hidrogen este ca o bomba. Fereasca cel de sus, sa se produca o explozie, ca n-ar mai ramine nici ''căcat de analiza.'' Eram in clasele gimnaziale cind profesorul de chimie a adus aparatul de electroliza . L-a instalat pe catedra, a umplut vasul din sticla cu apa pina la jumatate ,a fixat eprubetele pline cu apa, cu niste cleme , de marginea cuvei, a introdus electrozii in eprubeta si a dat drumul la curent folosind o baterie marisoara. Imediat a inceput sa apara bule in eprubete. Dupa un timp a inversat legaturile la baterie. Cind eprubetele s-au golit cam pe la jumatate a scos o eprubeta infasurind-o cu niste cirpe si astupindu-i gura. A luat o puzderie uscata punind un coleg sa o aprinda. Dupa ce s-a aprins a introdus-o in eprubeta. A urmat o explozie de ne-am cacat pe noi de frica. Binenteles ca au venit profesiorii din alte clase intrebind ce s-a intimplat. Le-a explicat ca a facut o experienta si cam atita. Multe zile numai despre asta am discutat. Link spre comentariu
Sharky Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Noi aprindeam hidrogenul de la o reactie de genul HCl + Mg . Pocnea ca un dop de sapmanie. Problema producerii hidrogenului e costul si densitatea cam mica de energie. Nu e ca la gpl, benzina, motorina, in volum mic si presiune joasa sa incapa multe. Cum sa il produci? Electroliza nu are un randament tocmai practic, cat sa te bati cu benzina ca si costuri, te bati eventual cu bateriile. De multe ori industrial se produce prin cracare, deci, no comment dpdv ecologic. Link spre comentariu
validae Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 (editat) Nu problema obținerii hidrogenului e cea mai mare, ci a stocării lui.Trebuie rezervoare foarte solide și valve extrem de fine, fiindcă are molecula mică și tinde să scape prin orice por.Norvegienii se pare că au rezolvat chestiile astea, fiindcă ei au cam pus la punct o rețea de ,,găzării,, pe tot cuprinsul țării, iar mașinile echipate cu pile de combustie. Poate o fi un proiect mai excentric,pentru o țară relativ mică, dar e de apreciat.... Cred că mai degrabă metanul va fi o alternativă la benzină, poate vor capta gazele naturale generate de vaci, fiindcă se cunoaște că astea sunt cele mai mari generatoare naturale de metan... Editat August 28, 2018 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum