Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depozit de colectare a aparatelor electrice uzate

Swat Cat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

4

• Swat Cat

2

• JAD

2

• MishuL

2

Top autori în acest subiect

E un centru in spatele pietzei Obor, str Heliade Radulescu parca 39... Nu shtiu daca aia vor sa vanda, shi daca da nu cred ca o sa fie chiar la kg :goodman:

Link spre comentariu

in fata dc-ului de vizavi de mine e o cutie in care de 'colecteaza' electroniceerau vreo 3 monitoare si o sursa,da e d-aia de acum ~3 ani,cu radiatoare mici

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

In primul rand ca nu puteti duce acolo decat aparate complete (ma rog, sa arate a frigider, televizor, radio, sursa PC, etc) si nu placi, trafo, tuburi, etc. In al doilea rand nu poti lua nimic de acolo, nici macar prin firma. Am inteles ca exista o firma care ia din cand in cand marfa cu TIR-ul. Acum erau cam doua containere de marfa, aproape pline. Radiouri pe lampi, televizoare alb negru, ceva coloare mai vechi dar posibil ca la o cautare atenta sa gasesti lucruri interesante si pentru colectionari si pentru depanatori. Asta am vazut doar in treacat. Centrul este al Supercom SA, firma care face salubrizarea sectorului 2. Oamenii de acolo sunt foarte suspiciosi, nu stiau cum sa scape mai repede de mine. Daca stiti cum totusi se pot alege chestii interesante de acolo astept un PM.Mi se pare o idiotenie; se arunca atatea chestii bune de care eu am nevoie si eu sunt nevoit sa arunc piese proaste la pubela ca legal nu am cum. Tara de cretini! Sunt dispus sa aduc alte deseuri in proportie de 1 kg/1 Kg. In ultima instanta scopul este ca deseurile sa nu ajunga pe strada, camp, padure sau albie de rau. Ca stiu oameni care aduc asemenea chestii din strainatate pe care le vand reciproc avantajos.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

Sa resuscitam 1 pic topicul asta. Am trecut si eu demult pe acolo- am senzatia ca le tin in niste containere de TIR inchise noaptea.Pe afara- eheeeeiiii... eu am carat dintr-o dechetterie, din Frantza, de mi-am cocoshat duba. TV-uri, masini de spalat, biciclete, scule si unelte, trotinete electrice... Acolo in afara programului nu e nicio paza, locul e in the middle of nowhere, iar gardul e deja dezvirginat in nenumarate locuri. Uite ca am neglijat sa fac poza- voi face in aprilie.La noi, ca la nimeni- primesc doar electronice, crema adica. In Frantza poti arunca si lemn, sticla, hartie/carton, PET-uri, resturi vegetale, moloz si deseuri incinerabile (gen saltele, gunoi amestecat etc- nu menajer).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări