Radiotelegrafist Postat August 26, 2018 Partajează Postat August 26, 2018 Va salut domnilor colegi,intervin si eu cu o asa zisa problema care consta in faptul ca am decupat de pe cablajele unor monitoate scoase la casare de catre primaria locala,iar eu leam luat si le am decupat sursa,mentionez ca are doua tensiuni importante,adica 50v si 80v,mentionez ca aceste tensiuni au fost puse in sarcina cu200w si nu se incalzeste deloc radiatorul.oi fi prost sau mai imi trebuesc studii ca sa ajung la rangul acesta? Link spre comentariu
Marian Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 SI care ar fi problema incriminata? Link spre comentariu
cipriyan123 Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Adică omu se minunează de ce putere sunt in stare sursele alea de monitoare casate de primar...... Link spre comentariu
validae Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Din păcate, colegul Giorgi va putea răspunde doar peste două zile, din cauza unor probleme cu Regulamentul.Eu cred totuși că la acele teste a greșit ceva, fiindcă o sursă de monitor nu are cum să țină în niciun caz 200W. Link spre comentariu
adydep Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Cred ca dansul vrea sa utilizeze sursa la alimentarea unui amplificator ("Sursa Pentru AAF"). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum