mihaibrinza Postat August 26, 2018 Partajează Postat August 26, 2018 Rog schema, caiet sarcini Link spre comentariu
PINTI Postat August 26, 2018 Partajează Postat August 26, 2018 Nu poate fi KOMETA simplu. trebuie sa mai aiba si ceva cifre pe acolo. Poate ai vrut sa spui caiet service, nu caiet sarcini. Link spre comentariu
mihaibrinza Postat August 27, 2018 Autor Partajează Postat August 27, 2018 Aveţî foarte mare dreptate. KOMETA model 212 stereo.Despre caiet service, ..............am fost luat de val. Link spre comentariu
bentanioan Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Asta am gasit. KOMETA_212.pdf Link spre comentariu
PINTI Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Corect @bentanioan. Ai fost mai rapid ca mine cu ceva minute. Sper sa ii foloseasca colegului @mihai brinza. Link spre comentariu
mihaibrinza Postat August 27, 2018 Autor Partajează Postat August 27, 2018 Vă mulţumesc! Link spre comentariu
mihaibrinza Postat August 30, 2018 Autor Partajează Postat August 30, 2018 Sunteţi foarte amabili. Schema KASTAN ? Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 http://oldradio.tesla.hu/rajzok/magno/magnok.html Link spre comentariu
mihaibrinza Postat August 30, 2018 Autor Partajează Postat August 30, 2018 Eu am spus schema magnetofon KASHTAN madeURSS. Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 (editat) Acum 7 minute, mihaibrinza a spus: Eu am spus schema magnetofon KASHTAN madeURSS. Daca te uiti mai bine o gasesti acolo !! > dar depinde si ce model de kashtan !! Editat August 30, 2018 de dan-a2 Link spre comentariu
mihaibrinza Postat Septembrie 1, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Cred că eşti plictisit să ai dreptate. Mulţumesc. Link spre comentariu
mihaibrinza Postat Septembrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Magnetofon KASTHAN , am inlocuit, toti condensatorii polarizati,am inlocuit tranzistorii finali cu BD243C cu respectarea alimentarii, nu amplifica decat foarte putin. Am masurat cap de redare si am vazut ca are 65 ohmi.Nu inteleg.Raman dator. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Ai curățat întrefierul capului de redare ? Încearcă să-l ștergi cu un bețișor e urechi înmuiat în alcool și vezi dacă iese negreală.Dacă are întrefierul scurtcircuitat de oxid de pe bandă, se va auzi slab și prost, foarte înfundat.Vezi și banda de test să nu fie exfoliată, am pățit asta cu un magnetofon vechi, eu suspectam amplificatorul și banda era dusă......cu altă bandă mergea perfect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum