okean Postat Octombrie 6, 2019 Partajează Postat Octombrie 6, 2019 La 10.06.2019 la 16:21, ctepeo a spus: Înseamnă că la maxim 8.30 trebuie să fiu în talcioc... Uneori e bine sa fii in targ cand se crapa de ziua...la 8.30 se probeaza sculele...acasa Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 6, 2019 Partajează Postat Octombrie 6, 2019 Dacă e doar pt căscat gura, merge și de la 9. Pt cumpărat bunaciuni , trebuie sa fii în târg când se expune marfa, altfel talciocarii ți-o iau înainte și nu mai prinzi prețuri bune, dar așa cum spuneam, poți casca gura indiferent de preț. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 6, 2019 Partajează Postat Octombrie 6, 2019 Merci Dani, lamurit! Faine masini! Link spre comentariu
ALVIN Postat Octombrie 27, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2019 (editat) Vizită noua la târg : Minidiscul si amplificatorul Sanyo au un nou stapan (5 si 6 euro). Editat Octombrie 27, 2019 de ALVIN Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 27, 2019 Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Mai apare cate ceva ... P.S . - frumos Promax - ul . Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 27, 2019 Partajează Postat Octombrie 27, 2019 In general, pe mine ma intereseaza motivul lipsei capacelelor de la butoanele cu penseta, ce o fi in mintea celor care le fac disparute... Link spre comentariu
ctepeo Postat Octombrie 27, 2019 Partajează Postat Octombrie 27, 2019 (editat) Combina aia pe lămpi ce naţie era? Că nu pare a fi Germană. Şi cât costa? Editat Octombrie 27, 2019 de ctepeo Link spre comentariu
ALVIN Postat Octombrie 27, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Intr-adevar, nu parea germana, n-am reusit sa vad modelul, am facut poza si m-am carat ca se apropia "tuciuriul" . Pentru aparate asemanatoare se cer in jur de 100 euro, pretul final depinde, intre altele, de abilitatea cumparatorului. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 27, 2019 Partajează Postat Octombrie 27, 2019 (editat) Acum 5 ore, alcon a spus: In general, pe mine ma intereseaza motivul lipsei capacelelor de la butoanele cu penseta, ce o fi in mintea celor care le fac disparute... Unele nu sunt prea ferm imobilizate din fabrica ... , se scot cu unghia sau se slabesc in urma manevrarii butonului , nu toti apuca ferm de portiunea cilindrica mijloc si spre baza , doar prima treime . Curiozitatea joaca si ea un rol important , capacul sau e scapat pe jos , sau nu mai e inserat ferm in corpul butonului . Mai depinde si de buton , mai scapa prinderea pensetei , se reface superficial , se revine etc . Sunt si butoane la care scoaterea capacului e dificila , de obicei marginea e deformata . Dar nu e nevoie , butonul e strans bine la prima montare . Genul celor de la Promax - ul de mai sus . Cel din stanga a fost atins de letcon ( incandescent ) , ca si cel rectangular de jos , de la subgama de frecventa , alaturi ( un pic ) de cel vecin . Editat Octombrie 27, 2019 de gauss Link spre comentariu
ALVIN Postat Octombrie 27, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Acum 5 ore, gauss a spus: P.S . - frumos Promax - ul . Promax a fabricat si continua sa produca aparate de calitate. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 27, 2019 Partajează Postat Octombrie 27, 2019 (editat) Da ... . am vazut multe chestii de TV , satelit , analizoare etc . N - am avut nici unul , recunosc . Nici nu stiam ca a facut un generator de joasa frecventa ... Editat Octombrie 27, 2019 de gauss Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 27, 2019 Partajează Postat Octombrie 27, 2019 (editat) Acum 7 ore, ALVIN a spus: Vizită noua la târg : Minidiscul si amplificatorul Sanyo au un nou stapan (5 si 6 euro). Ce s-au mai chinuit si astia de la Sony sa se impuna cu niste aparate si medii noi si nu le-a mers. Au mai incercat si cu memoriile M2 si nu a prins. Le-a iesit cu bluray-u. Am avut si eu un aparat ca asta din poze. Era o chestie destul de interesanta. Editat Octombrie 27, 2019 de maxente Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 27, 2019 Partajează Postat Octombrie 27, 2019 (editat) Minidisk - ul e destul de raspandit , n - a fost nici un chin . Inca folosesc multi . Nu s - a impus in Romania fiindca era scump . In '92 multi n - aveau dupa ce bea apa . Oricum , cel din foto e walkman . Concept SONY 1000 % . Si numai atat , si e destul . Altfel , minidisk au produs si Sharp , si Aiwa , Panasonic etc . , si prin Europa - Grundig , si altii . Editat Octombrie 27, 2019 de gauss Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 27, 2019 Partajează Postat Octombrie 27, 2019 In comparatie cu CD-ul nu le-a mers, la asta m-am referit. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 28, 2019 Partajează Postat Octombrie 28, 2019 (editat) Da , inteleg . Personal nu le - as compara . Sunt " discuri " amandoua , dar au fost gandite si concepute diferit . Cu tinte diferite . Minidiskul a fost destinat folosirii in aparate portabile cu alimentare autonoma , de dimnsiuni cat mai mici . Numai muzica , ma rog , fisiere audio . Pentru el a fost inventat si dezvoltat algoritmul de compresie proprietar al firmei SONY , ATRAC . Era propunerea pentru Hi-Fi digital portativ , un salt major in calitatea auditiei si facilitati fata de walkman - ul bazat pe Compact Casette , tot inventie si patent SONY . Adica acces rapid , fie si aleator , play - list - uri , repeat etc . Cu CD - ul , desi a debutat muzical , s - a prevazut din definirea standardului posibilitatea de fisiere multimedia , si DATE . Ulterior s - au dezvoltat si tipurile inscriptibile si reinscriptibile , rezultat al atentiei acordate datorita versatilitatii si folosirii in tehnica de calcul in dezvoltare . Minidiskul a pierdut si datorita imposibilitatii stocarii de date , desi s - a dezvoltat si o versiune pentru asa ceva , din pacate incompatibila cu cele muzicale . Si mai ales datorita pretului , am scris mai sus . Sunt accesibile destule informatii pe net , pentru comparatii exhaustive . P.S. - mie mi - a placut cum se auzea minidisk - ul , am fost ( si sunt ) un adept al mediilor digitale . Mare parte si datorita stabilitatii si repetabilitatii redarii continutului muzical la calitate maxima , si al durabilitatii ( cu minime precautii ) a mediilor de stocare , de dimensiuni mici si capacitate mare , si a facilitatilor . Incet - incet , conceptul muzicii ( si multimedia ) on - line va acoperi totul , exceptand ( probabil ) insule de pasionati , impotriva curentului . Editat Octombrie 28, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate