Spitfire Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Probabil pe acolo, colecţionarii de radioreceptoare pe tuburi sunt cu adevărat selectivi, nu cumpără orice cotineaţă produsă in serie, caută modele rare, cu caracteristici tehnice adecvate.Nu ar fi de mirare ca acela să ramână nevândut chiar şi la preţul de 10 euro.Cunoscători şi pragmatici... Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 18 hours ago, gauss said: P.S. - nu vreau sa par minimalizator ... , ar fi interesant ( si entuziasmant ) de vazut ce se gaseste de cumparat la targurile de " vechituri " de prin USA . Sau " garage sale " . Numai ca e mai greu cu foto ... majoritatea vanzatorilor sant suspiciosi . Sau devin ... daca se pune problema . https://www.youtube.com/watch?v=Du656QVg57k Link spre comentariu
gauss Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 (editat) Aceea e o manifestare tematica de profil , are (si) talcioc . Eu m - am referit la targurile de vechituri , dupa cum scrie mai sus . Unde se vand cate - n luna si - n stele ... , nu numai electronice . Genul oboarelor ( targurilor ) de la noi , are si America asa ceva . Si la vanzarile ocazionale , la poarta sau pe peluza , cand se lichideaza ce nu mai trebuie in gospodarie , sau se goleste ... , la schimbarea sau mutarea proprietarului ( chiriasului ) . Am sesizat ( am scris mai sus ) ca majoritatea vanzatorilor devin suspiciosi la foto sau filmari , am constatat personal . Or fi avand motivele lor , nu i - am intrebat ... Editat Martie 11, 2019 de gauss Link spre comentariu
ALVIN Postat Martie 17, 2019 Autor Partajează Postat Martie 17, 2019 Am văzut un Sony SQR-6650 in stare bună, 50 euro negociabil, merită? Link spre comentariu
ALVIN Postat Iunie 9, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2019 2 euro, ca sa nu vin cu mana goala. Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Talcicourile au început să aibă la produse preţuri de internet. Se nasolesc. Rar mai găseşti ceva bun. Şi s-au umplut cu mâncare şi Chinezării. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 (editat) Umblu prin flohmarkt-urile nemtesti (a se intelege talciocuri) din 2007, niciodata, repet, niciodata nu mi s-a intamplat sa cumpar ceva si sa rog vanzatorul sa tina produsul 20 minute, iar cand vin dupa produs sa imi spuna ca l-a vandut fratele, verisorul, amicul etc, si sa-mi dea banii inapoi. Am patit-o prin martie la Munchen, un turcalete pe care il stiu de ceva ani avea niste boxe active Samson (pe net se cere 150 euro pentru ele). Turcaletele vroia 80 euro, bineinteles , fara proba, i-am oferit 50, am batut palma, i-am dat banii si pentru ca mai aveam ceva in brate si nu le puteam duce, l-am rugat sa le bage in masina vreo 10 minute pana ma intorc. Si atat a fost, cand am revenit mi-a dat cei 50 euro inapoi ca boxele disparusera intre timp. La noi in vestul tarii, prin talciocuri nu e de lasat nimic din mana, aviz amatorilor, mai nou se fac licitatii direct la buzul vanzatorului...de culoare. Editat Iunie 10, 2019 de fluffy37 Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 (editat) Cum e turcu' ... , nu e neamtu' . Zic (sper) si eu ... N - am fost niciodata in Germania , cu atat mai putin la talcioc(uri) . Am fost in schimb in alte tari , fiecare cu specificul ( si marfa ) aferente . Cel mai interesant ( si profitabil ) e in USA , mai ales " garage sale " , cand proprietarul ( sau mai ales chiriasul ) se muta . Nu iau decat actele , cardurile , pozele de familie , animalele de companie si copiii ... , ce incape intr - un van sau intr - o masina de familie . Editat Iunie 10, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 (editat) Un alt stil de "a pescui marfa" este cel in haita, inca nu l-am vazut practicandu-se in afara, in schimb aici functioneaza din plin. Se reuneste "haita", minim 3 persoane care la prima ora a diminetii iau in "primire" vanzatorul (care vine "direct de-afara, cu marfa neperiata" ) si se ofera sa-i descarce toata marfa. Gratis, desigur, unul de cocoteaza in buz iar ceilalti doi "preiau marfa" si o aseaza unde zice vanzatorul. Cel dinauntru striga mereu, am gasit tablou cu sau cutie veche cu sau statii , in functie de interesul celor 3 iar astia doi de jos nu lasa pe nimeni sa ia nimic, ei fiind cei care aseaza marfa (facandu-si gramada lor separat, desigur). Toata lumea este multumita desi in unele orase cei doi de jos mai trimit marfa si in stanga sau dreapta la asezare.....taptarap Editat Iunie 10, 2019 de fluffy37 Link spre comentariu
ctepeo Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Înseamnă că la maxim 8.30 trebuie să fiu în talcioc... Link spre comentariu
ALVIN Postat Octombrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2019 Astăzi a fost full, o mulțime de vânzători și puhoi de vizitatori. Destule lucruri interesante, am fotografiat o mică parte. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 6, 2019 Partajează Postat Octombrie 6, 2019 Foarte interesant! Cele din poza prima, ce sunt? Link spre comentariu
dany_cta Postat Octombrie 6, 2019 Partajează Postat Octombrie 6, 2019 Chiar acum, icar a spus: Foarte interesant! Cele din poza prima, ce sunt? Becuri cu led pentru faruri auto. Link spre comentariu
ALVIN Postat Octombrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2019 (editat) Editat Octombrie 6, 2019 de ALVIN Link spre comentariu
ALVIN Postat Octombrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2019 Alături de târg era întâlnirea lunara a posesorilor de mașini vechi. Link spre comentariu
Postări Recomandate