Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...

Dragi prieteni, ma despart de voi urandu-va un an nou fericit, cu multe impliniri, sanatate si multe realizari in domeniul electronicii!

LA MULTI ANI!:aplauze

Bonus- doua imagini luate din balconul casei, 13 grade in Galapagar, soare si liniste:

thumbnail33.jpg

thumbnail34.jpg

Editat de ALVIN
Link spre comentariu
42 minutes ago, ALVIN said:

Dragi prieteni, ma despart de voi urandu-va un an nou fericit, cu multe impliniri, sanatate si multe realizari in domeniul electronicii!

LA MULTI ANI!:aplauze

Bonus- doua imagini luate din balconul casei, 13 grade in Galapagar, soare si liniste:

La Multi Ani!

Link spre comentariu

,,Bonus- doua imagini luate din balconul casei, 13 grade in Galapagar, soare si liniste:"

Superbe imagini!

La multi ani si dumneavoastra, si bineinteles tuturor colegilor @Elforum!

Va doresc un an nou, mai bun, cu multe impliniri in profesiile voastre si bineinteles in domeniul constructiilor de electronica.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Multumesc ( personal ) de foto ! De unde - o fi ajuns acolo statia de radio R - 105 ? ... vad ca e si cu lada de lemn , cu completul si accesoriile ! ... Vad si radiouri vechi , cu 10 Euro bucata ...

P.S.  -  Caseta e " desperecheata " . Era bine sa fi fost ce scrie pe cutie ... dar nici asa nu e rau ! ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
3 hours ago, ALVIN said:

@gauss,  aveti dreptate, nu mi-am dat seama. Am cumparat-o, culmea, de la niste romani (50 eurocenti).

Probabil sant din cei care nu au prins casetele audio ... 

P.S. - nu vreau sa par minimalizator ... , ar fi interesant ( si entuziasmant ) de vazut ce se gaseste de cumparat la targurile de " vechituri " de prin USA . Sau " garage sale " . Numai ca e mai greu cu foto ... majoritatea vanzatorilor sant suspiciosi . Sau devin ... daca se pune problema . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări