yo9hrb Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Si a mea. Cred ca de la o varsta nu mai avem asa credibilitate. Pacat. Link spre comentariu
ALVIN Postat Decembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2018 (editat) Vazute azi: Editat Decembrie 30, 2018 de ALVIN Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 30, 2018 Partajează Postat Decembrie 30, 2018 CE de bani sa dadeau pe un Pioneer...odata!!! Sau pe aparatele alea foto, cu zooom!!!! O tempora... Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 30, 2018 Partajează Postat Decembrie 30, 2018 Ce este "jucaria" aia de sub Siemens? Multumesc. Link spre comentariu
ALVIN Postat Decembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2018 (editat) Daca-mi aduc bine aminte era "emitatorul" iar cel de langa el era "receptorul". Nu stiu insa ce emite sau receptioneaza fiecare. Edit: am gasit o fotografie de acum cateva luni, este un IF/RR TRANSMITER: Editat Decembrie 30, 2018 de ALVIN Link spre comentariu
ALVIN Postat Decembrie 31, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2018 (editat) Dragi prieteni, ma despart de voi urandu-va un an nou fericit, cu multe impliniri, sanatate si multe realizari in domeniul electronicii! LA MULTI ANI! Bonus- doua imagini luate din balconul casei, 13 grade in Galapagar, soare si liniste: Editat Decembrie 31, 2018 de ALVIN Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 42 minutes ago, ALVIN said: Dragi prieteni, ma despart de voi urandu-va un an nou fericit, cu multe impliniri, sanatate si multe realizari in domeniul electronicii! LA MULTI ANI! Bonus- doua imagini luate din balconul casei, 13 grade in Galapagar, soare si liniste: La Multi Ani! Link spre comentariu
morarul Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 ,,Bonus- doua imagini luate din balconul casei, 13 grade in Galapagar, soare si liniste:" Superbe imagini! La multi ani si dumneavoastra, si bineinteles tuturor colegilor @Elforum! Va doresc un an nou, mai bun, cu multe impliniri in profesiile voastre si bineinteles in domeniul constructiilor de electronica. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 (editat) Si tie, un An Nou, cit mai bun!!!! Editat Decembrie 31, 2018 de icar Link spre comentariu
daniels Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 (editat) https://imgur.com/ryBMuH1 Editat Martie 10, 2019 de daniels Link spre comentariu
ALVIN Postat Martie 10, 2019 Autor Partajează Postat Martie 10, 2019 (editat) Cum trece timpul, n-am mai postat de anul trecut! Caldura mare pentru inceput de martie, lume multa si cateva "exponate": Am cumparat doar caseta Sony, sa nu zic c-am venit cu mana goala. Editat Martie 10, 2019 de ALVIN Link spre comentariu
gauss Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 (editat) Multumesc ( personal ) de foto ! De unde - o fi ajuns acolo statia de radio R - 105 ? ... vad ca e si cu lada de lemn , cu completul si accesoriile ! ... Vad si radiouri vechi , cu 10 Euro bucata ... P.S. - Caseta e " desperecheata " . Era bine sa fi fost ce scrie pe cutie ... dar nici asa nu e rau ! ... Editat Martie 10, 2019 de gauss Link spre comentariu
ALVIN Postat Martie 10, 2019 Autor Partajează Postat Martie 10, 2019 @gauss, aveti dreptate, nu mi-am dat seama. Am cumparat-o, culmea, de la niste romani (50 eurocenti). Link spre comentariu
djvas Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 e clar ! ma mut in Spania ! Link spre comentariu
gauss Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 (editat) 3 hours ago, ALVIN said: @gauss, aveti dreptate, nu mi-am dat seama. Am cumparat-o, culmea, de la niste romani (50 eurocenti). Probabil sant din cei care nu au prins casetele audio ... P.S. - nu vreau sa par minimalizator ... , ar fi interesant ( si entuziasmant ) de vazut ce se gaseste de cumparat la targurile de " vechituri " de prin USA . Sau " garage sale " . Numai ca e mai greu cu foto ... majoritatea vanzatorilor sant suspiciosi . Sau devin ... daca se pune problema . Editat Martie 10, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate