Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Cam toate "Fiaturile" de la spanioli sunt SEAT cu licenta FIAT si au pastrat numele modelului original (124,Ritmo, Supermirafiori etc.). Masinuta din poza inclin sa cred ca e un 600, e o masina mitica aici, e inca destul de raspandita, modelul 500 cred ca a avut o raspandire modesta.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, doru3160 a spus:

Mie mi-ar fi placut broscuta aia albastra, ponosita.Cred ca pretul era minuscul, dar pt reconditionare, cel putin pe partea de tinichigerie, cam avea tot ce trebuie.

Am vazut o chestie interesanta la americani. Reparau partea mecanica a masinii ca sa functioneze corect....iar patina timpului asupra caroseriei o pastrau prin pulverizarea unui strat de lac protector. Nu reconditionau caroseria, daca sasiul sau structura de rezistenta erau ok.

Link spre comentariu
12 hours ago, mac01 said:

Reparau partea mecanica a masinii ca sa functioneze corect....iar patina timpului asupra caroseriei o pastrau prin pulverizarea unui strat de lac protector. Nu reconditionau caroseria, daca sasiul sau structura de rezistenta erau ok.

Pai normal, daca sudau gaurile in caroserie era cirpeala! :d

Link spre comentariu

Logic ca era carpeala.....si pantalonii ii carpesti in cur sau la genunchi cu un petec cand au gaura in ei. Normal se schimba complet elementul de caroserie...asa se procedeaza...nu il peticesti daca are gaura in el. Daca te-ai uita la astfel de emisiuni ai sa vezi ca ei cauta sa inlocuiasaca elementele de caroserie cu unele bune, fara gauri in ele. Iar daca structura de rezistenta este mancata de rugina, arunca sasiul la gunoi...nu il peticeste...cum ai proceda tu. 

Din pacate pentru tine acele masini nu aveau gauri in ele....era doar rugina de suprafata....la fel cu are vw broscuta din pagina anterioara.

Editat de mac01
Link spre comentariu
3 hours ago, mac01 said:

Din pacate pentru tine acele masini nu aveau gauri in ele....era doar rugina de suprafata....la fel cu are vw broscuta din pagina anterioara.

Domnul meu, eu am ceva experiente cu "broastele" ai la alea sasiu, au chiar un fel de sasiu in fata cu niste locuri unde se stringe apa de numa!

La suprafata arate ele bine dar pe sub ele ...cam vai!

Posibil sa mai gasesti elemente de sasiu la alea, dar ...tot cu sudura sint prinse deci coform standardelor dumneavoastra orice ai face tot cirpeala este.

Decit un "schimbator de piese" cu ochelari de cal, mai bine un "cirpaci" indemanatic.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări