Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Mi sa spus ca de vreo trei saptamani s-a deschis in Iasi un al doilea talcioc.  Este aproape de primul, intr-o parcare mare de langa bazar. 

Am fost si eu ieri sa arunc o privire, nu exista tarabe, marfa sta pe cuverturi si ziare puse pe jos, dar deocamdata in al doilea intrarea este libera (fara taxa).

Acum nu mai este asa aglomerat nici in vechiul talcioc.

Link spre comentariu
On 4/18/2022 at 4:13 PM, Marele Savant said:

Prin restul europei nu prea exista principiul auzit la multi bastinasi care-si vind troacele, cum ca ''macar sa-mi recuperez banii dati pe el''!  Uite, eu recunosc fara jena ca in UK am luat diverse chestii lasate la poarta de altii, ultima data, adica saptamina trecuta am luat un tv/monitor led, de 21'' inclusiv cu suportul pentru prins pe perete. Si de care chiar aveam nevoie pentru ca aici aveam unul de 17'' si 4:3.

Si eu am gasit ceva aparate lasate afara tot in UK , un Toshiba 50inch smart tv, ecran intact probleme cu placa de baza ,schimbat si functioneaza si acum si multe altele..

Ultima "achizitie " find o carcasa de pc noua in cutie  full tower phanteks enthoo primo 

Editat de stefan94stefan
corectare greseala
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări