ALVIN Postat Iulie 4, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2022 Ieri in targ am gasit acest traf de iesire push-pull ultraliniar in cutia originala si cu o foaie cu caracteristicile sale si posibila schema de utilizare. M-a costat 15 euro. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 4, 2022 Partajează Postat Iulie 4, 2022 Dacă îl prindea un piețar la noi, fara 250...300 lei nu te apropiai, și îți mai ținea și un spici că e ieftin, dar treacă de la el. Poate prinzi și perechea și iese o treabă bună. Link spre comentariu
ALVIN Postat Iulie 4, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2022 Acum 50 minute, doru3160 a spus: Poate prinzi și perechea și iese o treabă bună. Ar fi nemaipomenit, partea haioasa e ca mai am unul de la acelasi fabricant dar e pentru SE tot cu EL84. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 9, 2022 Partajează Postat Iulie 9, 2022 Luat azi din targ. Mai muite despre el la Aparate de măsură. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 9, 2022 Partajează Postat Iulie 9, 2022 Am pierdut minute bune să-l caut și nu am găsit topicul deși știu despre ce topic vorbești. Dece n-ai pus și un link la descriere? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Acum 8 ore, sesebe a spus: Am pierdut minute bune să-l caut și nu am găsit topicul deși știu despre ce topic vorbești. Dece n-ai pus și un link la descriere? Aici. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Merci, faina jucărie! Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Mi sa spus ca de vreo trei saptamani s-a deschis in Iasi un al doilea talcioc. Este aproape de primul, intr-o parcare mare de langa bazar. Am fost si eu ieri sa arunc o privire, nu exista tarabe, marfa sta pe cuverturi si ziare puse pe jos, dar deocamdata in al doilea intrarea este libera (fara taxa). Acum nu mai este asa aglomerat nici in vechiul talcioc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Probabil i-a fugărit pe cei care stăteau pe marginea drumului. Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 Nu a fost nevoie, intrarea in noul spatiu fiind libera. Probabil in curand vine si taxa. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 Nu are ce taxa la amărâții aia. Nici nu știu la ce vin și pierd vremea pe acolo, dar erau presărați tot drumul de la pod pana în talcioc, unde erau "profesioniștii". Prima data când baga taxa, dacă bagă, ii vezi iar prin boscheți. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 (editat) On 4/18/2022 at 4:13 PM, Marele Savant said: Prin restul europei nu prea exista principiul auzit la multi bastinasi care-si vind troacele, cum ca ''macar sa-mi recuperez banii dati pe el''! Uite, eu recunosc fara jena ca in UK am luat diverse chestii lasate la poarta de altii, ultima data, adica saptamina trecuta am luat un tv/monitor led, de 21'' inclusiv cu suportul pentru prins pe perete. Si de care chiar aveam nevoie pentru ca aici aveam unul de 17'' si 4:3. Si eu am gasit ceva aparate lasate afara tot in UK , un Toshiba 50inch smart tv, ecran intact probleme cu placa de baza ,schimbat si functioneaza si acum si multe altele.. Ultima "achizitie " find o carcasa de pc noua in cutie full tower phanteks enthoo primo Editat Iulie 13, 2022 de stefan94stefan corectare greseala Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Iulie 18, 2022 Partajează Postat Iulie 18, 2022 Nu azi,ci ieri din targ Link spre comentariu
dan cod Postat August 6, 2022 Partajează Postat August 6, 2022 Azi din targ. Perfect funcțional. Înăuntru ca nou. Link spre comentariu
ALVIN Postat August 7, 2022 Autor Partajează Postat August 7, 2022 (editat) Un aparat "de aur" pe vremea motoarelor cu platina, delco etc. Avea toate accesoriile, cartea tehnica si cutia originala. Editat August 7, 2022 de ALVIN Link spre comentariu
Postări Recomandate