Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Am trimis si primit multe pachete prin Barsantrans si niciodata n-am avut probleme. Sunt rapizi, punctuali si de incredere.

Distribuie in toate zonele Romaniei si preturile sunt de 2euro/kg pana la 20 kg si 1,5 euro/kg la pachete de peste 20kg.

Daca se considera reclama se poate sterge.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Profitand de vremea buna am dat o raita prin targ si... m-am intors acasa cu aceasta jucarie de osciloscop. Se aprinde, spotul se poate regla in toate directiile dar dupa cateva minute de functionare iese fum din rezistenta  semnalata. Am cerut schema pe un forum spaniol, sa vedem daca am noroc. 10 euro.

thumbnail (7).jpg

thumbnail.jpg

thumbnail (6).jpg

thumbnail (4).jpg

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am fost azi la noi prin targ, este unul care vinde "hi-fi" îl stiu de mult, are acasa 2 pereti plin  de la podea cam 1m inaltime numai turnuri complecte Akai si Pioneer. 

In piata avea cateva lucruri bune, amplituner Yamaha anii 70 la 400lei, amplificatoare, deck-uri, cateva pickup-uri. Printre astea un Hitachi fara brat clasic, cu deplasarea lineara a capului, si inca unul si mai interesant. Patrat, abia mai mare ca un disc mare, superplat, pui discul, inchizi capacul, apoi apesi butoane touch/pocnitoare ca la video :play, stop. Stie unde incep/termina  piesele deci apesi si sare direct la piesa dorita ex 3 ca la CD playere. Si nu era ceva nou.....

Nu am stiut ca sunt si din astea... 

Link spre comentariu

Vă invidiez cu târgurile.De când cu handik nu mai calc în Severin la târgul local.Erau piese interesante acolo.Târziu am aflat că se făcea "aprovizionarea" de la o firmâ de recuperări,a unui "broscar".Multe componente Vest vin acolo la tocat.Unele,cu bandă montaj,chiar nefolosite...

Zic că nu mai ştiu dacă mai merge cu piesele SH la noi,deoarece broscarul băgase videocamere f performante,cuplate şi la internet...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări