okean Postat Septembrie 13, 2021 Partajează Postat Septembrie 13, 2021 Pentru chestii de genul asta ca sa ajunga " safe " recomand DPD ! Link spre comentariu
ALVIN Postat Septembrie 13, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2021 Am trimis si primit multe pachete prin Barsantrans si niciodata n-am avut probleme. Sunt rapizi, punctuali si de incredere. Distribuie in toate zonele Romaniei si preturile sunt de 2euro/kg pana la 20 kg si 1,5 euro/kg la pachete de peste 20kg. Daca se considera reclama se poate sterge. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Numa' bunatațuri! Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 KPG-1 sunt cu polistiren.Rezistenţe precizie 0,1 ohm sovietice,tip C16-MB sau c5-42B,n-ai prins? La 14kg cât ajunge totul,inclusiv vama?Foarte multe piese deosebite,problema unde le găseşti aplicabilitate... Link spre comentariu
ALVIN Postat Ianuarie 30, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 Profitand de vremea buna am dat o raita prin targ si... m-am intors acasa cu aceasta jucarie de osciloscop. Se aprinde, spotul se poate regla in toate directiile dar dupa cateva minute de functionare iese fum din rezistenta semnalata. Am cerut schema pe un forum spaniol, sa vedem daca am noroc. 10 euro. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 30, 2022 Partajează Postat Ianuarie 30, 2022 (editat) Ce marca, ce tip de osciloscop este, O poza de calitate ar ajuta mai mult... Poste nu vad ca lumea pe telefon, maine incerc pe calculator. "rezistenta" poate este un condensator.... 10 euro, afacere buna... Editat Ianuarie 30, 2022 de Усилитель Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 M-am uitat cu atenţie şi acea componentă e o rezistenţă întradevăr.Ar trebui să verificaţi atent toţi condensatorii electrolitici, de obicei mulţi au ESR mărit şi curenţi de fugă mari. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Alvin.Până la înlocuire definitivă a rezistenţei împricinate verficat consumul.Probabil ceva acolo "fură" curent. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 (editat) Rezistența are un condensator obraznic după ea,care-i suge toată seva. Editat Ianuarie 31, 2022 de adydep Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Posibil adydep.În cazul ăla cade şi tensiunea mult după cond...Am găsit cond filtraj de ziceai că-i gaură neagră!! Link spre comentariu
ALVIN Postat Ianuarie 31, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Mulțumesc pentru sfaturi, când ajung acasă mă pun pe descifrat schema. Usiliteli, este un osciloscop Retex Mitte 3502 produs in Barcelona prin 1975, posibil sa fie un kit pentru montat acasă. Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 8 ore, adydep a spus: Rezistența are un condensator obraznic după ea,care-i suge toată seva. Gresit. Scoate fumul din ea. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 13, 2022 Partajează Postat Martie 13, 2022 Am fost azi la noi prin targ, este unul care vinde "hi-fi" îl stiu de mult, are acasa 2 pereti plin de la podea cam 1m inaltime numai turnuri complecte Akai si Pioneer. In piata avea cateva lucruri bune, amplituner Yamaha anii 70 la 400lei, amplificatoare, deck-uri, cateva pickup-uri. Printre astea un Hitachi fara brat clasic, cu deplasarea lineara a capului, si inca unul si mai interesant. Patrat, abia mai mare ca un disc mare, superplat, pui discul, inchizi capacul, apoi apesi butoane touch/pocnitoare ca la video :play, stop. Stie unde incep/termina piesele deci apesi si sare direct la piesa dorita ex 3 ca la CD playere. Si nu era ceva nou..... Nu am stiut ca sunt si din astea... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 13, 2022 Partajează Postat Martie 13, 2022 Vă invidiez cu târgurile.De când cu handik nu mai calc în Severin la târgul local.Erau piese interesante acolo.Târziu am aflat că se făcea "aprovizionarea" de la o firmâ de recuperări,a unui "broscar".Multe componente Vest vin acolo la tocat.Unele,cu bandă montaj,chiar nefolosite... Zic că nu mai ştiu dacă mai merge cu piesele SH la noi,deoarece broscarul băgase videocamere f performante,cuplate şi la internet... Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Martie 13, 2022 Partajează Postat Martie 13, 2022 Știe cineva dacă Târgul Vitan din București este deschis? Mulțumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate