Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
Acum 1 oră, flomar60 a spus:

As da eu acesti bani imediat dar.... de la colegul @ALVIN, din Spania cum ajunge la mine...?... cu siguranță, prețul transportului este cel puțin 60 euro plus deranjul, plus.... plus, plus.... prea multe plusuri din păcate! E adevărat însă că salivez precum cațelul lui Pavlov când vad asemenea exponate! 

Tot esti pensionar, faci o plimbare cu familia in insorita Spanie si iei si aparatul!

Link spre comentariu

Mda, la vara, intre valurile 6 si 7  ...daca mai raman bani dupa o iarna ce se prevede geroasa  :84

Atlassib-ul este destul de ieftin  DAR .... TOATE coletele primite prin ei au fost lovite si izbite de iti venea sa plangi.  La international  ei pun coletele mai mici (decat o masina de cusut, sa zicem) in niste saci imensi (aproape 1mp) de plastic alb cu sigla lor la exterior si negri la interior,   si "le cara" tragand-ul de un colt, apoi isi iau avant si le arunca pe un raft la 1,5 sau chiar 2m inaltime. Am vazut asta in Iasi, nu cred ca este o exceptie. La fel, descarcarea din camion o fac tot apucand plasticul de un colt si tarandu-l, nu conteaza ca se mai rupe putin cand se izbeste de bordura.  

TOATE coletele primite prin Atlassib au venit grav deteriorate, si doar f.f. buna ambalare (solicitata expres vanzatorului) a salvat un osciloscop. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări