Stefan Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Colectie cataloage Radio Shack http://pdf.textfiles.com/catalogs/RADIOSHACK/ Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Au ajuns la mine "sculele "luate din Hu , de pe un fel de ebay propriu , mi le-a adus un prieten ,transport imposibil de platit.......generatorul de jos 0503 are putin peste 30kg , ...... Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Ce faine-s. Link spre comentariu
grosu99 Postat Septembrie 6, 2021 Partajează Postat Septembrie 6, 2021 da merg ? Link spre comentariu
ALVIN Postat Septembrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2021 O zi frumoasa de toamna si multa lume la targ. Cateva exponate: Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 12, 2021 Partajează Postat Septembrie 12, 2021 (editat) Ce faine cele 2 radiouri pe lampi de sus si sunt in stare buna ,, sunt diferite de ce are lumea pe aici, multi colectionari le-ar dori... ....eu cunosc multe modele inclusiv din west da de astea n-am vazut....as fi fost curios de pret.... Editat Septembrie 12, 2021 de Усилитель Link spre comentariu
ALVIN Postat Septembrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2021 N-am intrebat de pret dar, tinand seama ca sunt in buna stare, cred ca ar fi in jur de 60-70 euro. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 12, 2021 Partajează Postat Septembrie 12, 2021 As da 60 de € pe asa ceva! Link spre comentariu
ALVIN Postat Septembrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2021 Saptamana viitoare iti cumpar unul! Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 13, 2021 Partajează Postat Septembrie 13, 2021 Multumesc de intentie, dar nu fac colectie, desi, cum spuneam, merita banii! Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 13, 2021 Partajează Postat Septembrie 13, 2021 As da eu acesti bani imediat dar.... de la colegul @ALVIN, din Spania cum ajunge la mine...?... cu siguranță, prețul transportului este cel puțin 60 euro plus deranjul, plus.... plus, plus.... prea multe plusuri din păcate! E adevărat însă că salivez precum cațelul lui Pavlov când vad asemenea exponate! Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 13, 2021 Partajează Postat Septembrie 13, 2021 Acum 18 minute, flomar60 a spus: din Spania cum ajunge la mine...? Exista Atlassib sau alte firme de curierat. In jur de 10-15 euro pentru 10kg. As tinde sa cred ca ambalajul ar fi marea problema. Desi ceri sa puna Fragil pe pachet tot il vezi lovit la colturi . Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 13, 2021 Partajează Postat Septembrie 13, 2021 Acum 1 oră, flomar60 a spus: As da eu acesti bani imediat dar.... de la colegul @ALVIN, din Spania cum ajunge la mine...?... cu siguranță, prețul transportului este cel puțin 60 euro plus deranjul, plus.... plus, plus.... prea multe plusuri din păcate! E adevărat însă că salivez precum cațelul lui Pavlov când vad asemenea exponate! Tot esti pensionar, faci o plimbare cu familia in insorita Spanie si iei si aparatul! Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 13, 2021 Partajează Postat Septembrie 13, 2021 Daaa.....sunt prea acri strugurii pentru mine! Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 13, 2021 Partajează Postat Septembrie 13, 2021 Mda, la vara, intre valurile 6 si 7 ...daca mai raman bani dupa o iarna ce se prevede geroasa Atlassib-ul este destul de ieftin DAR .... TOATE coletele primite prin ei au fost lovite si izbite de iti venea sa plangi. La international ei pun coletele mai mici (decat o masina de cusut, sa zicem) in niste saci imensi (aproape 1mp) de plastic alb cu sigla lor la exterior si negri la interior, si "le cara" tragand-ul de un colt, apoi isi iau avant si le arunca pe un raft la 1,5 sau chiar 2m inaltime. Am vazut asta in Iasi, nu cred ca este o exceptie. La fel, descarcarea din camion o fac tot apucand plasticul de un colt si tarandu-l, nu conteaza ca se mai rupe putin cand se izbeste de bordura. TOATE coletele primite prin Atlassib au venit grav deteriorate, si doar f.f. buna ambalare (solicitata expres vanzatorului) a salvat un osciloscop. Link spre comentariu
Postări Recomandate