zvonacfirst Postat Iunie 27, 2021 Partajează Postat Iunie 27, 2021 Poate srezinta interes aceasta stire. http://www.vitan-auto.ro/content/popup_window/6D5981AB-6E66-4A1E-9BD5-6F38D22D31F9.jpeg Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 N-am fost niciodată acolo,deşi mai campez la băiat,lângă "groapa" Văcăreşti.E cam păcătos cu parcarea...Cum se rezolvă? La Severin,în zilele de târg,se întind maşinile ,pe toate străzile de lângă piaţă...Nu cred că exagerez spunând că sunt sute.Cumpără,nu cumpără lumea,da' e loc de plimbăreală şi omorât timpul pentru masculii ce se dau "alfa"!Majoritatea alfa numai acolo... Pe timpurile trecute se aducea multă electronică de calitate,Vest.Şterpeleau în draci de la un macaronar ce are un centru de reciclare... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Acum 5 minute, BRANCA a spus: Cumpără,nu cumpără lumea,da' e loc de plimbăreală Pai te poti duce in asemenea targ tintit sa cumperi ceva anume, ca la magazin? Fiecare casca gura, si daca se intampla sa vada ceva interesant, mai si cumpara, altfel ramane doar cu clatitul privirii. Din cauza proastei organizari si mai ales nebuniei cu locurile de parcare si eu am renuntat de mult sa mai frecventez talciocul. Fara masina imi ia jumate de zi sa ajung, ca l-au impins departe, asa ca sa se duca cine vrea. Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Dle Doru, la ce noroi este (mai ales saptamana trecuta) v-ar trebui si galosi sau macar sa fiti impacat cu ideea ca veti munci apoi o ora sa va curatati pantorii si pantalonii. Ma rog, saptamanaa asta doar pantofii (eu am fost curios, ca nu mai fusesem demult) Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Prin anii '70 am fost la talciocul din Iaşi.Nu mai ţin minte locul,dar ştiu că era departe şi...în câmp!!L-au păstrat acolo?! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Pe asta cu noroiul nu o stiam, dar sunt mai bine de 2 ani de cand nu le-am mai platit bilet de intrare. Ca orice obicei, primele perioade sunt critice, insa odata sevrajul depasit, nu se mai simte nevoia. Acum 5 minute, BRANCA a spus: Prin anii '70 am fost la talciocul din Iaşi.Nu mai ţin minte locul,dar ştiu că era departe şi...în câmp!! Cred ca a fost in alta perioada. Departe a devenit recent. In anii 70 era in zona numita acum Duvana, dupa un magazin si ala desfiintat, unde era si o piata, acum si aia desfiintata. Nu era departe deloc, daca ne raportam la centrul orasului, spre deosebire de ce este acum. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Acum 27 minute, BRANCA a spus: E cam păcătos cu parcarea...Cum se rezolvă? Se rezolva parcand unde gasesti, mai aproape sau mai departe in functie de ora la care ajungi, sau la invoiala cu un parcagiu de ocazie. Cand ma duceam eu parcam pe cheiul Dambovitei si apoi o luam la picior, cateodata si peste 1km. Acum 24 minute, doru3160 a spus: Pai te poti duce in asemenea targ tintit sa cumperi ceva anume, ca la magazin? Este clar ca nu asa functioneaza talciocul desi de multe ori ma duceam dupa ceva anume. Gaseam sau nu gaseam ce-mi trebuia, nu avea importanta, petreceam timpul intr-un mod reconfortant si ma intorceam acasa cu chestii care initial nu erau pe lista. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Acum 38 minute, zvonacfirst a spus: petreceam timpul intr-un mod reconfortant Da, asta era esenta, insa acum cu stresul deplasarii pana acolo, basca parcarea aiurea,pe unde apuci, daca apuci, iti cam piere placerea si iti iese pe nas modul reconfortant. Link spre comentariu
icar Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Dupa 89, vizitam citeva tirguri: Drumul Taberei, Valea Cascadelor si cel de pe cheiul Dâmbovitei. Cel din Drumul Taberei a fost inchis repede, oricum renuntasem, ca se ajungea greu. La Valea Cascadelor ori pe cheiul Dâmbovitei, ajungeam usor, cu metroul, apoi pe jos. Din Valea Cascadelor m-am ales cu burghie de 0,2 - 0,5 mm, dar si de 1 - 10 mm, integrate, tantali, conectori, sticlotextolit placat, rezistente si condensatori. Din cel de pe cheiul Dimbovitei, m-am ales cu o "afacere", ce a tinut vreo 4 ani. Prin aceste tirguri am vazut cum se fura marfa, cum se taiau genti, cum se insela la "alba-neagra". Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 In Iasi talciocul este oficial inchis. "Targul" se tine de vreo 3-4 saptamani pe marginile unor poteci [cam] noroioase sub pasarela de la CUG, intre calea ferata si o garla puturoasa. Daca a plouat peste noapte mai cad picaturi mari si murdare de pe pasarela. Daca vii mai de dimineata se poate parca lejer fie in zona pietii CUG fie in parcarea mare de dinainte de Bazar, dar trebuie sa urci un damb mai abrupt - daca e noroi poate fi ... delicat :). Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Noi avem oficial : Piata de vechituri , asfaltat ,cu spatii amenajate pt vanzatori , mese acoperite ( umbrire ,antiploaie ) 5 corturi lungi de 10 m cu mese pe 2 parti , pe margine firme cu : placinte ,hamburgher,bar ,etc .marfa din belsug ( ce cauti nu gasesti , legea lui Murphy ) Nu demult ,cam 2 saptamani puteai face vaccin Johnson & Johnson.......loco. https://portalsm.ro/tag/piata-de-vechituri/ Astept targul din Negreni..... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Acum 3 ore, Усилитель a spus: Noi avem oficial : Piata de vechituri , asfaltat ,cu spatii amenajate pt vanzatori , mese acoperite Sunteti de invidiat. Pana a-i schimba locatia, si la noi era decent. Amplasat sub un pasaj/pod, era cumva protejat si de ploaie si de soare, insa nu avea conditii de pensiune. Fara gustari, cafea si alte alea in incinta, dar nici cu noroi pana la glezne. Era betonata suprafata, si cu tarabe pt marfa. Cu bazarul era cumva mai bine, aveau si ceva de ale gurii, dar tot nu se ridica la nivelul de care spui. De cand le-au mutat pe ambele la periferie, cel putin talciocul a dat inapoi cu 50 ani ca si conditii. Pt bazar au mai amenajat cate ceva, dar talciocul (piata de vechituri) a ramas de rasul lumii. Acum inteleg ca e si inchis oficial. Bine ca macar in alte locuri se poate. Pana a se muta, eram prezent in fiecare duminica. Dupa ce s-a mutat, din ce in ce mai putin pana nu am mai mers deloc. Nu merita. PS- aveam un vanzator de nimicuri pe care il cunosteam de copil, din prima amplasare a talciocului (binenteles, cea pe care o stiu eu ca fiind prima...cine stie inainte de asta unde o mai fi fost), pe fosta piata Pacurari-Canta mai bine zis, actuala Strapungerea Silvestru, aflata la baza actualului pasaj Bancila. A mers cu nimicurile lui in fiecare locatie, si in ultima, acum 2 ani mi-a zis ca s-a cam saturat, dar nu se poate lasa. Omul nu castiga mare lucru, dar avea microbul in sange. Mai mult sa-l vad m-as mai duce daca s-ar deschide. Daca mai traieste, sigur acolo il gasesc. Cumparam de la el in special butoane de aparate de radio si tot felul. Nu stiu de unde le gasea, dar mereu avea o valiza plina in care ma lasa sa caut. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Iunie 29, 2021 Partajează Postat Iunie 29, 2021 La ucraineni se mai gasesc piese ? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iunie 29, 2021 Partajează Postat Iunie 29, 2021 O întrebare am și eu, pentru colegii care cunosc bine vechile componente rusești: condensatorii ceramici tubulari gri din dreapta potențiometrului rezistă la minim 50V? ... pe ei scrie 220 (pF), 5% și M1500. I-am cumpărat din târg acum mulți ani, acum vreau să-i pun la treabă în cadrul unui montaj experimental la care lucrez, alimentat la 50V ... și n-aș vrea să se lase cu artificii . Link spre comentariu
Postări Recomandate