Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

La 20 E e adevărată pomană, felicitări!

Nu vreau să-mi aduc aminte căt costa o sculă de genul pe la începutul anilor '80.

........................

Imi trezește amintiri plăcute acel tranzistor în capsulă de plastic lipit pe radiatorul finalilor (compensarea termică) :reytre.

Pe vrenea aceea cunoscuții mei care construiau amplificatoare fugeau de asemenea compensări cu semiconductori în capsulă de plastic pentru că erau dificil de prins pe radiator. Pentru mine n-a fost o problemă, nici măcar în cazul diodelor.

20200906_202014.jpg

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu
La 30.08.2020 la 21:32, yo8tot a spus:

Asta e dupa vizita de ieri din bazarul ukrainian. Cum nu o sa mai ajung prea curand pe acolo am plecat cu sacosa plina.

Faine targuieli :aplauze.

Unde se tine acest talcioc?Microampermetre mari,sovietice, cu oglinda am unul cu acul pe mijloc si doua ca al tau.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Buna

La un depozit de mobila second si alte ciudatenii am dat peste asta:

DSCF5350.jpg

Este o statie de linie AS60,made in France.An de fabricatie ar fi '72,'73 dupa codurile de pe piese.

Are 4X2N3055 finali.Am cumparat-o strict pentru carcasa,dupa dimensiuni ar intra un PP cu EL34.

Dupa ce am deschis-o si am vazut ce bine arata(in mod sigur nu are interventii),mi-a fost mila sa o macelaresc.

Detalii:

DSCF5353.jpg

DSCF5357.jpg

DSCF5354.jpg

DSCF5359.jpg

Spor tuturor

Alex

Editat de -Atlas-
Link spre comentariu

Buna

Nu am pus-o sub tensiune(inca).

Pana duminica nu am timp.O sa-i fac o proba si o voi pune in vanzare,eu nu am ce face cu ea.

Mai este la acelasi depozit un casetofon Telefunken in carcasa de lemn.20 lei,imi pare rau ca nu 

l-am cumparat si pe acela.Statia a fost 50 lei,merita 100 lei doar trafurile si radiatoarele,ce sa mai zicem de

restul(carcasa in interior este pe sasiu,asa ca poti face orice cu ea)

Pentru carcasa de care am nevoie voi apela la un user de pe forum care are o gramada de aprecieri.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări