Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Azi prin targ

Postări Recomandate

Ce inseamna ca o infasurare este de 3A? Inseamna ca la o sarcina de 3A se incalzeste cu X grade. La 5A se va incalzi cu X+Z grade nu ca nu poate duce 5A. 

Este vorba de densitatea de curent aleasa la calculul sectiunii sirmei.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, sesebe a spus:

Este vorba de densitatea de curent aleasa la calculul sectiunii sirmei.

Exact despre asta vorbim. Când în caracteristicile trafului e dat 3A, pt o infasurare,  înseamnă că atât poate duce fără încălzire periculoasă, timp nelimitat. Scoate tu dintr-un traf de sonerie 2A, și încearcă să-i explici că e vorba doar de o alta densitate de curent, să nu-și facă griji, că toate-s trecătoare.

Link spre comentariu

Am lucrat multi ani la servici cu sursa asta, o varianta putin diferita dar traful cred ca identic. Niciodata in tot acest timp nu am simtit carcasa (in zona trafuui ca sa fie clar) fierbinte sau macar calda bine. Nu, zonele fierbinti au fost intotneauna radiatoarele, indiferent de curentul de iesire.

Oricum nu-i cine stie ce sursa, electronica lasind mult de dorit, dar nu traful este partea slaba.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări