Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu am imagine

Vizitator Ism81

Postări Recomandate

Vizitator Ism81

Bună. Sunt nou pe aici și îmi cer scuze dacă nu postez unde trebuie. Am un led grundig și dintr-o data nu mai am imagine. Am scos cablu HDMI si surpriza a fost ca dia revenit dar când o bag înapoi la fel rămân doar cu sunetul am încercat și cu cablu de antena și tot nu am imagine. Dacă nu se reda imagine pe ecran merge perfect pot întra în meniu 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• dan cod

1

• Patrickr99

1

Top autori în acest subiect

Încearcă să citești ce ai scris și să te pui în locul altcuiva care citește, să vezi dacă înțelegi ceva. Ce căuta cablul HDMI acolo ? Televizorul era conectat cu PC-ul sau cu ce ?

Înainte de a conecta cablul HDMI, televizorul funcționa normal ?  Uneori, dacă conectezi un televizor cu un PC și priza în care e conectat PC-ul nu are împământare, televizorul se defectează. Asta din cauză că pe carcasa PC-ului apare o tensiune de circa 120Vc.a. ce provine din condensatorii de antiparazitare ai sursei calculatorului.În mod normal, acea tensiune e nulă în cazul unei prize conectată la împământarea imobilului.Fă un test, atinge cu dosul palmei carcasa PC-ului în timpul funcționării, iar în același timp ține calaltă mână pe țeava caloriferului sau pe un perete.Dacă simți pișcături, ai PC-ul într-o priză fără împământare.

Link spre comentariu

Salut!

Dl. Validae are dreptate in privinta scrisului,incearca sa il revizuiesti pentru ca nu avem e unde sa visam ce ai tu acolo si ulterior nu putem rezolva problema..Dl mai are dreptate in privinta laptopului conectat la priza fara impamantare..ai grija ca poate strica sau scurt circuita un tv. 

Iar in privinta topicului el ar fi trebuit sa se afle la sectiunea  Depanari Radio-TV...

Link spre comentariu
Vizitator Ism81

Da aveți dreptate. Televizorul funcționează normal doar atunci când nu are nici un fel de semnal. Când ii bag orișice cablu pentru a-mi reda imagine se înnegrește și doar sunetul se aude

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări