Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Migranti sau dusmani ?

Postări Recomandate

Si eu tot de femei . Ma rog , poate am gresit cu fratii Williams ! ... Dar tot nu ma tenteaza . Chestie pur personala . Puteam sa " aflu " si in Franta , si in Italia ... am stat mai mult pe - acolo . si nu mi - au lipsit okaziile . Se intampla cu mai multe chestii , incepand cu psihoactive si altele ... nu vreau sa aflu , las pe altii . Nimic personal , doar pareri la Bodega .

P.S. - apropo de psihoactive ( DROGURI , pe romaneste ) ... citesc si ma  minunez :

https://www.stiripesurse.ro/prima-reac--ie-din-cadrul--rezist-dupa-dezvaluirile-privind-consumul-de-droguri---un-lider-rupe-tacerea_1288787.html

Nashpa ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Imi aduc aminte de un prieten care invitat fiind la masa, gaseste printre gustari, un bol cu salata de vinete.Il invit sa guste, dar el refuza politicos pe motiv ca nu-i place.Il intreb daca a gustat macar odata si spune ca nu.Si atunci de unde stii ca nu-ti place? Stiu eu, si nu mananc...:rade:

Link spre comentariu

Cine doreste ... cale libera , drum batut . Eu nu ma pronunt in numele altora ... n - am facut - o niciodata . Si nici nu ma inspir de la altii . Nici nu sugerez ce lucruri minunate cunosc si practic ,  fiind vaduviti altii ca nu incearca , deci nu pot avea pareri . Se pare ca nu e o pozitie prea raspandita . Si nici prea inteleasa . Asta este ... unele (lucruri) , si unii ... nu se schimba niciodata . Ma mandresc ca sant ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
1 hour ago, doru3160 said:

Si atunci de unde stii ca nu-ti place? Stiu eu, si nu mananc...:rade:

Sa stii ca doar vizual sau auditiv te "deranjeaza" o mancare. Ciocolata cu ceapa ai manca?

P.S. Poate era doctor si stia cat de nocive sunt vinetele insa va lasa pe voi sa muriti incet :85

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
7 minutes ago, doru3160 said:

Nu, dar as gusta ca sa pot povesti impresii.

Mananc vinete de cand ma stiu ( chiar imi plac), si n-am avut o problema din cauza asta.

Am avut o colega de liceu care manca asa ceva (ciocolata cu ceapa). Prima data am crezut ca nu vad bine, dar mi-a fost confirmat de colege ca de mult are "pofta" asta. 

Nu-s medic, dar asa mananca cacat ei, cica ar fi toxice. Oricum trebuie sa recunosc ca sunt care mananca cacat de-o viata si n-au murit si tu vrei sa patesti ceva de la niste prapadite de vinete?

P.S. Parca tin minte ca am auzit ca ce arde cu flacara verde ar fi toxic si vinetele scot culoarea asta verde la copt pe aragaz. 

Link spre comentariu

Pai cu micii o fi ceva adevar, dar probabil compozitia asta noua pe care o fac o fi de vina. Eu am renuntat sa mai mananc de peste un an mici cumparati de prin supermarket-uri (inainte doar de la Metro luam, ca semanau a mici "vintage") si nu-s singurul. Am inteles ca si gustul nu mai este ca cel de alta data. Dar asta nu inseamna ca daca ma invita cineva la o roaba de mici (fait maison) si o lopata de mustar nu bag ca spartu' pana nu mai pot sa respir. 

Oricum noi pe emigranti ii putem lejer termina, facem o masa mare de primire, le dam niste mici din astia de ultima generatie si sigur vor fi ultimii din viata lor. In fata UE ne scoatem ca i-am primit festiv cu mici. 

P.S. Maica-mea fierbe crenvustii actuali peste 10 minute. Eu rad de ea zicandu-i ca prin fierbere nu distruge chimicalele din ei. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Emigrantii ( refugiati ! , ce mai ... ) sant de alta religie ... nu mananca porc ( la vedere ) , s - ar putea sa refuze ! ... Eu iau ceva " MIX " de la Li ...dl , o caserola mare . contine mici , carnati si ceafa de porc , carne din Spania sau Germania , mi s - au parut buni . Mititeii aia " adevarati " , de la gratarele populare , sant de multe ori dubiosi . Atat compozitia . cat si manipularea . Ma rog , parere personala .

P.S. - crenvurstii au avut intotdeauna chimicale , si aia comunisti " naturali " , " tocatura " e instabila in lipsa . Acum , sant din pasta de carne separata  mecanic . Mai multe nu spun ... se poate documenta fiecare , cu cateva click - uri .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 6 ore, doru3160 a spus:

Imi aduc aminte de un prieten care invitat fiind la masa, gaseste printre gustari, un bol cu salata de vinete.Il invit sa guste, dar el refuza politicos pe motiv ca nu-i place.Il intreb daca a gustat macar odata si spune ca nu.Si atunci de unde stii ca nu-ti place? Stiu eu, si nu mananc...

Eram in anul 3 de liceu...proful de Materiale electrotehnice, inginer electronist, a rugat 3 elevi-printre care si eu!- sa-l ajute la instalarea antenei long wire pentru statia proprie de radioamator....s-a rezolvat treaba si proful ne-a pus la masa....cu salata boeuf!...pana atunci eu nu gustasem si nu mancasem asa ceva cu nici un chip,nu-mi placea culoarea amestecului!...mi se parea oribila, desi maica-mea facea de cel putin 2 ori pe an si era considerata delicatesa!...de rusine, am mancat!...de atunci mananc cu placere salata boeuf...cu aceeasi placere si salata de vinete dar eu o prefer fara maioneza ,cu rosii coapte in amestec....mmm!....chiar acum face sotia niste saratele si am scos o sticla de vin din beci...ce credeti domniile voastre ca urmeaza...??!

Link spre comentariu
Acum 17 minute, flomar60 a spus:

Eram in anul 3 de liceu...proful de Materiale electrotehnice, inginer electronist, a rugat 3 elevi-printre care si eu!- sa-l ajute la instalarea antenei long wire pentru statia proprie de radioamator....s-a rezolvat treaba si proful ne-a pus la masa....cu salata boeuf!...pana atunci eu nu gustasem si nu mancasem asa ceva cu nici un chip,nu-mi placea culoarea amestecului!...mi se parea oribila, desi maica-mea facea de cel putin 2 ori pe an si era considerata delicatesa!...de rusine, am mancat!...de atunci mananc cu placere salata boeuf...cu aceeasi placere si salata de vinete dar eu o prefer fara maioneza ,cu rosii coapte in amestec....mmm!....chiar acum face sotia niste saratele si am scos o sticla de vin din beci...ce credeti domniile voastre ca urmeaza...??!

Ceva foarte asemanator situatiei descrise de d-voastra, mi s-a intamplat si mie.

Pana la varsta de aproximativ de 21 de ani, nu am pus in gura ciorba de burta, chiar daca era gatita de mama, care era de profesie 

bucatar de restaurant. Mi se parea oribila, la aspect.

La una din multele vizite, pe care le faceam unui verisor si bun prieten, in perioada studentiei, am fost rugat mai insistent, ca macar sa gust, si daca nu-mi place, nu-i nici o problema.

Din respect pentru gazda si pentru bucatareasa, am facut-o.

Abia atunci, am realizat ce am pierdut un acel timp.

Concluzia este: nu-ti da cu parerea despre un lucru, daca nu l-ai incercat sau testat!

Editat de morarul
greseala de tastare
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări