gauss Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Trebuia sa inceapa si la noi ... Nu inteleg de ce a durat atat : https://stirileprotv.ro/stiri/socant/menajera-carbonizata-intr-o-vila-din-capitala-atacatorul-ar-fi-incercat-sa-o-violeze.html Link spre comentariu
morarul Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Acum 9 ore, gauss a spus: Trebuia sa inceapa si la noi ... Nu inteleg de ce a durat atat : Pai cum de ce adurat atat? Poi nu suntem in urma occidentului, cu cateva zeci de ani. Eu zic, ca ne-am miscat bine! Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 (editat) Da ... sper sa ramana un caz izolat ... si vad ca si alte tari din Europa , situate mai pe " ruta " , incep sa aiba reticente pentru ospitalitatea neconditionata . Exemplu Italia . Si ei au " voce " , nu merge sa dai telefon sau sa chemi sefii la Inalta Poarta ... ca - ti rad in nas . Ma rog , dupa ce i - ai chemat , greu sa spui ca " s - a schimbat modificarea " . In fine ... oricum nu depinde de noi . Editat Septembrie 11, 2018 de gauss Link spre comentariu
morarul Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Acum 5 minute, gauss a spus: Da ... sper sa ramana un caz izolat ... si vad ca si alte tari din Europa , situate mai pe " ruta " , incep sa aiba reticente pentru ospitalitaea neconditionata . Exemplu Italia . Ma rog , dupa ce i - ai chemat , greu sa spui ca " s - a schimbat modificarea " . In fine ... oricum nu depinde de noi . Atat timp cat suntem pe penultimul, sau chiar ultimul loc, din UE ca nivel de trai, suntem in relativa siguranta, fata de valurile de imigranti. Pe noi, ne apara deocamdata saracia din tara, fata de acest fenomen international. Bineinteles, ca si noi aparam aceasta saracie: ,,Eu imi apar saracia, si nevoile si neamul", declama marele voievod Mircea cel Batran, in opera lui Eminescu. Se pare ca de sute de ani, facem acest lucru, negasind si alte lucruri mai bune de facut. Ca de exemplu, sa incercam sa ne inbogatim atat spiritual, dar si material, si apoi sa incercam sa aparam aceste valori. P.S. Cand zic noi, ma refer la noi ca natie si ca popor in ansamblul lui, sau ca marea lui majoritate. Sa aveti o seara placuta! Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 On 9/11/2018 at 7:37 PM, morarul said: Atat timp cat suntem pe penultimul, sau chiar ultimul loc, din UE ca nivel de trai, suntem in relativa siguranta, fata de valurile de imigranti. Pe noi, ne apara deocamdata saracia din tara, fata de acest fenomen international. Bineinteles, ca si noi aparam aceasta saracie: ,,Eu imi apar saracia, si nevoile si neamul", declama marele voievod Mircea cel Batran, in opera lui Eminescu. Se pare ca de sute de ani, facem acest lucru, negasind si alte lucruri mai bune de facut. Ca de exemplu, sa incercam sa ne inbogatim atat spiritual, dar si material, si apoi sa incercam sa aparam aceste valori. P.S. Cand zic noi, ma refer la noi ca natie si ca popor in ansamblul lui, sau ca marea lui majoritate. Sa aveti o seara placuta! In principiu este bine, mi se pare corect, Doamne ajuta... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Din cauza refuzului de a primi emigranti: https://stirileprotv.ro/stiri/international/uniunea-europeana-la-un-pas-sa-lase-ungaria-fara-drept-de-vot-reactia-lui-viktor-orban.html Quote Viktor Orban, premierul Ungariei: „Cu tot respectul, dar într-o manieră fermă, trebuie să resping ameninţările, şantajul şi defăimarea din partea forţelor care susţin imigranţii în defavoarea Ungariei şi a poporului ungar.” Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Va veni o vreme cand o sa va para rau... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Nu stiu de unde ai tras concluzia ca sunt pentru cota de imigranti in Romania. Eu consider ca fiecare natie trebuie sa ramana acolo unde este si sa nu se mute de colo colo. Am avut ocazia sa ma intalnesc cu negri si arabi (dar mai luminati un pic la creier) si repede am ajuns in unanimitate la concluzia ca amestecul populatiilor nu-i bun. Da, eu sunt pentru AJUTORUL imigrantilor la ei in tara! Ar trebui ca fiecare tara din UE in functie de cat a supt in trecut de pe spatele tarilor sarace sa cotizeze pentru a ridica acele tari la un nivel egal de civilizatie ca cel din UE. Nu mi se pare corect de exemplu ca Italia sa fie condamnata pentru ceea ce fac acum cu imigrantii care incearca sa ajunga pe teritoriul italian cat timp restul tarilor din UE nu scot portofelul ca sa cotizeze la italieni. Uniunea este si la bine si la rau (greu)! Normal ca ridicarea nivelului de civilizatie din aceste tari sarace le strica afacerile bogatilor, dar ma doare pe mine in pipota de asta. Sa-si bata capul sa-si adapteze afacerile pentru noua situatie. Si ei incep sa se ridice deci finalul este cunoscut, necunoscut este timpul de care este nevoie pana sa ajunga la acel final. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 6 minutes ago, adrian_pic said: ... am ajuns in unanimitate la concluzia ca amestecul populatiilor nu-i bun. Voi n-ati stiut care cu care sa va amestecati...iti spun eu, e bun, dar trebuie sa-o faci doar cu femei Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Nu vrei sa ne dai exemplu si te amesteci cu o negresa? Sigur te faci de rusine . Bine ai sa zici ca nu mai ai 25 de ani. Oricum, garantez eu ca nici la 25 de ani nu puteai .... sa suporti transpiratia de negru. (si nici de indian ca aia pun si in ochiuri nu stiu ce praf de-al lor de .... pute de la o posta). Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 (editat) Parca cu cea de negresa, m-as sacrifica. Pana la urma la toti vine prima data momentul cand trebuie sa-ti ceri scuze pt deranj...In rest, ai grija pt ce garantezi, ca e cu dus intors. Editat Septembrie 12, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Acum 33 minute, doru3160 a spus: Parca cu cea de negresa, m-as sacrifica. Oameni batrani si va tineti de glume! Se ia negresa cu ciomagul dupa noi ca n-am fost in stare... sa vezi oase rupte!... mai bine lipsa! Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Batran e bunicu, da' a cam dat coltul... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Eu unul nu ma bag. De ce sa ma scuz in fata unei negrese pentru deranj? Au fost altii mult mai potenti care s-au intors cu coada intre picioare. Rasa neagra de la natura este mai sportiva. Fundul ala bombat nu-l gasesti la albi sau galbeni. Sunt prin Portugalia femei care au fundul bombat dar sunt de fapt rezultatul corcirii in trecut cu brazilience. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Bine atunci...nu-i cu suparare daca iti plac negrii mai mult.Pana la urma gusturile nu se discuta, dar eu raman la negrese, oricat de mare ar fi riscul Link spre comentariu
Postări Recomandate