gauss Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Ma bucur ca cineva a punctat ( si ) alte caracteristici avantajoase . Eu m - am rezumat la cele de mai sus , le consider relevante ( dar nu unice ... ) . Sant " fan " SSHD , desi am si SSD , moderne , de 1 TB . Sa nu zic de hibridul monobloc SSD plus HDD , este pe un laptop al sotiei ... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 30, 2018 Autor Partajează Postat August 30, 2018 (editat) On 8/26/2018 at 8:01 AM, modoran said: Poti si de pe torrente sau adrese 3rd party sau poti sa descarci via Media Creation Tool oferit chiar de Microsoft: https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10 Am incercat si cu acesta dar imi cere Product Key,mil poate oferi cineva?daca nu se poate aici macar pe privat,va multumesc. Editat August 30, 2018 de Giorgi tv Link spre comentariu
rimache Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Pentru acasa nu ai nevoie obligatoriu de serial. Da-i un clic pe "nu detin serial" cand il cere. Nu vei fi restrictionat decat la ceva teme si customizare a desktop-ului. In rest merge exact ca win10 cu licenta. Link spre comentariu
modoran Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 O cheie din asta de activare e 5$ pe ebay ( cheie valida ), nu exista scuza ca-i prea scump. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 30, 2018 Autor Partajează Postat August 30, 2018 9 hours ago, rimache said: Pentru acasa nu ai nevoie obligatoriu de serial. Da-i un clic pe "nu detin serial" cand il cere. Nu vei fi restrictionat decat la ceva teme si customizare a desktop-ului. In rest merge exact ca win10 cu licenta. Nu merge 2 hours ago, modoran said: O cheie din asta de activare e 5$ pe ebay ( cheie valida ), nu exista scuza ca-i prea scump. Ce asa am ajuns ,adica windows-ul gratis si restul pe bani? Link spre comentariu
validae Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 (editat) Am instalat câteva Windows 10 până acum și nu am activat niciunul.În afară de faptul că nu poți schimba Wallpaper-ul și alte chestii minore, nu au fost probleme. Însă tebuie să știi totuși ceva engleză, altfel nu înțelegi ce ți se cere să faci în diverse etape ale instalării..... Dacă vrei ceva complet gratuit și fără probleme, încearcă un Linux. Eu am folosit ceva timp Linux Mint și mi-a plăcut, are programele de editare text, fotografii și player de muzică și filme incluse, nu mai trebuie să descarci decât din când în când câte o actualizare, doar când e absolut necesară...iar interfața de instalare e disponibilă în orice limbă, deci și în românește. Editat August 31, 2018 de validae Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 31, 2018 Autor Partajează Postat August 31, 2018 Engleza stie orisicine,pun pariu ca si ala fara nici o clasa stie cat decat engleza,cel putin a invatat din filme fara sa vrea,dar ditamai profesorul universitar cum sunt eu,dau lectii de engleza si la dusmani. Link spre comentariu
modoran Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 Acum 7 ore, Giorgi tv a spus: Ce asa am ajuns ,adica windows-ul gratis si restul pe bani? Nu am inteles, ce vrea sa insemne asta ? Daca te referi la cheia de priodus de 5$ de pe ebay, si eu personal folosesc asa ceva, merge fara probleme. 20 de lei nu inseamna peste 500 de lei cat e o licenta "noua" in Romania. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 31, 2018 Autor Partajează Postat August 31, 2018 Imi cere sa introduc cheia la instalare,cea care este formata din 5 grupe a cate 5 litere cat si cifre in aceeasi grupa,sper ca ati inteles,am incercat eu multe luate de pe google dar fara succes. Link spre comentariu
modoran Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 windows 10 nu cere cheie la instalare, merge si fara ea. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 31, 2018 Autor Partajează Postat August 31, 2018 Ba da imi cere,credeti-ma,si este si windows-ul pe care mi lati dat dstra in acel linck de mai sus. On 8/26/2018 at 8:01 AM, modoran said: Poti si de pe torrente sau adrese 3rd party sau poti sa descarci via Media Creation Tool oferit chiar de Microsoft: https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10 Chiar acesta este. Link spre comentariu
validae Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 (editat) Încearcă serialele đe aici, eu am folosit versiunea Windows 10 Pro și a mers din prima https://www.tenforums.com/tutorials/95922-generic-product-keys-install-windows-10-editions.html Editat August 31, 2018 de validae Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 31, 2018 Autor Partajează Postat August 31, 2018 Va multumesc domn validae,am sa incerc dar acum nu pot pentru ca ar insemna sa inchid pagina elforum,si eu la ce mai ma uit? Link spre comentariu
gauss Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 Pai deschideti inca o fereastra ... copy intr - un fisier notepad , inserati serialul ( pe proba ) , restart si vizionare lunga elforum ! Asta , bineinteles , daca ati instalat . Daca nu , creion si hartie , si le " treceti " cand vi le cere . Spor ! ... 1 Link spre comentariu
Spitfire Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 12 hours ago, modoran said: O cheie din asta de activare e 5$ pe ebay ( cheie valida ), nu exista scuza ca-i prea scump. Atentie însă, sa nu înţeleagă cineva că acel Product Key de 5$ vă dă dreptul de a utiliza legal sistemul de operare!!! Acel key nu constituie o licenta valida! Dacă nu aveţi nevoie de programe profesionale(Catia, Solidworks, Corel, etc), daca nu aveti programe de contabilitate si nu utilizati Microsoft Outlook chiar nu vad de ce nu utilizati un distro de Linux, de ex. Mint cu interfata Mate ori Cinnamon. https://linuxmint.com/edition.php?id=254 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum