Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme rulare win7-64bit

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Ce este drept nu am auzit cuvinte de lauda pe forum legat de win10,din cate am citit dea lungul timpului cica tot win7 este mai performant.

Link spre comentariu

Ai auzit gresit, uite eu folosesc windows 10 si e foarte bun in comparatie cu windows 7.  De fapt toate sistemele noi merg obligatoriu cu windows 10,  pentru windows 7 nu se gasesc drivere.

De asemenea sunt unele jocuri facute chiar de Microsoft ce nu ruleaza decat pe windows 10 ( si doar pe ultima versiune de windows 10, nu oricare ).

Link spre comentariu
9 minutes ago, modoran said:

Ai auzit gresit, uite eu folosesc windows 10 si e foarte bun in comparatie cu windows 7.  De fapt toate sistemele noi merg obligatoriu cu windows 10,  pentru windows 7 nu se gasesc drivere.

De asemenea sunt unele jocuri facute chiar de Microsoft ce nu ruleaza decat pe windows 10 ( si doar pe ultima versiune de windows 10, nu oricare ).

De aici este bun sa-l iau?cum le-am luat si pe celelalte,adica xp si 7,are si imaginea iso,doar il pun pe dvd sau pe stick si gata.https://webforpc.com/software/operating-systems/windows-10-pro-free-download-32-bit-64-bit-iso/

Link spre comentariu

Se presupune ca ai instalat TOATE DRIVERELE acelui sistem , nu doar Win si astepti  minuni.

Dupa instalare SO se instaleaza in ordine : chipset, procesor  , video , audio , eventuale USB si ce mai ai acolo.

Daca nu ai facut acest lucru nu poti avea un diagnostic corect .

Link spre comentariu

Nu am instalat absolut nimic domn razvan pentru ca nici nu este nevoie,driverele de care am nevoie le contine S.O.deci merge din prima pc-ul dupa instalare.

Link spre comentariu

Ai dreptate merge dupa SO .

Merge cu drivere generic din SO , dar unele placi si procesoare , sau anumite combinatii de placi cu procesoare au nevoie de driverele de la producator .

Tot ce am spus sa faci ,la inceputul discutiei, a presupus ca ai facut aceste instalari .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
On 8/25/2018 at 5:51 PM, modoran said:

Hardul ( sau hardurile ) sunt obosite, ca stiu ca umbli doar cu vechituri, nicidecum cu lucruri noi. De folosirea unui SSD ( care a devenit obligatoriu in ziua de azi, nu-i decat 100 de lei cel mai ieftin de 120 GB, dar se misca incomparabil mai bine ) ce sa mai zic ...

Cred ca windowsul isi face update daca-i proaspat instalat si freaca procesorul ( care si asa e foarte foarte slab ) si hardul la maxim.

Daca tot instalezi pentru altii sisteme de operare ar trebui sa stii sa verifici cel putin task managerul si utilizarea hardului in resource monitor si sa pui ceva poze pe aici macar. Le-ai deschis macar pe astea vreodata ?

Acela... conţine...50% aer!:qetrwe    Il mănâncă ăsta cu fulgi cu tot:

https://www.pcgarage.ro/hard-disk-uri/seagate/firecuda-sshd-1tb-sata-iii-7200rpm-64mb/#comentarii

A400_120-h04.jpg

Editat de Spitfire
Link spre comentariu

Lasa SSHD-urile in pace, eu personal nu folosesc asa ceva si nici nu am de gand. Folosesc SSD-uri separat pentru viteza si harduri mecanice pentru stocare, dar nu hibriduri din astea.

Iar in ce priveste "50% aer" toti producatorii folosesc acelasi pcb pentru diverse capacitati, se modifica doar NAND-urile de pe ele si softul aferent. Nu vad care-i problema, poate sa fie mic cat unghia, important e "sa mearga".

Link spre comentariu

Eu am asa ceva ... mai mult de 10 bucati . Pe diferite laptop-uri , la job , in rack - uri de HDD extern , back - up - uri zilnice , si la alte aplicatii ... :

https://www.storagereview.com/seagate_sshd_thin_review_gen3_500gb_st500lm000

N - am avut probleme cu niciunul . Fac parte dintr - un lot de 30 buc , si de 1Tb ... n - a " cazut " niciunul  ... si nu stau degeaba . Cel din foto a bootat de 2.145 ori ... simulari , lucru curent , CAD , grafica , transfer fisiere ... a avut cel putin 5 reinstalari etc . E de pe laptopul curent ( unul dintre ele ) , lucrez cu 3 buc . 2 DELL , si un VAIO ultrabook cu SSD . Are mai mult de 10 ani ... Voi pune foto si cu SSD - ul lui , e mai mult decat remarcabil . Am SSHD - uri si mai " muncite " ... Ca idee , nu mi - a cazut niciun hard , incepand cu 286 , mult dinainte de anul 2.000 . Am avut noroc ? ... Cine stie ... 

SSHD Health.PNG

Editat de gauss
Link spre comentariu
On 8/29/2018 at 12:02 AM, modoran said:

SSHD-urile se uzeaza repede ( partea de ssd din ele ( nandurile )  din cauza ca sunt folosite ca buffere ).

Dimpotriva, partea de SSD la SSHD e de dimensiune mica(8GB) si foarte calitativa, MLC nu TLC, precum la SSD-urile propriu-zise, in plus, dupa ce se defecteaza, HDD-ul functioneaza in continuare foarte bine, ca HDD "normal". Mai sunt si alte avantaje...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări