Radiotelegrafist Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 Va salut colegi,asa cum spune si titlul am probleme la rularea windows-ului la un pc,fenomenul se manifesta in felul urmator:dupa ce instalez sistemul de operare pc-ul merge foarte greu in cazul in care fac 2-3 partiti pe hdd dar daca las numai o partitie pe hdd pc-ul merge foarte bine,mentionez ca pana sa intru in posesia pc-ului a fost folosit intro casa de pariuri tot cu o singura partitie si era supravegheat de catre patron prin team wievew,aceasta este placa de bazahttps://www.google.ro/search?hl=ro&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=631&ei=T1yBW4G7JsSJrwSXgKPwBw&q=placa+de+baza+ga-j1900n-d3v&oq=placa+de+baza+ga-j1900n-d3v&gs_l=img.12...3761.128623.0.133422.39.21.5.13.5.0.264.2645.0j18j1.19.0....0...1ac.1.64.img..2.21.2536.0..0j35i39k1j0i30k1j0i24k1j0i8i30k1.0.PoRSmNwM6vM#imgrc=td-qBB5fOL04OM: Acestea sunt caracteristicile:HDD-500GB,Procesor:Quad Coore,2000,Memorie ram;4GB Link spre comentariu
Vizitator Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 HDD 500GB , buffer , rpm , etc ? RAM 4GB ddr ? ddr2-3-4 ?. FSB la placa de baza ? RAMTEST ? HDD sentinel ? Valoarea tensiunilor la sursa in FULLLOAD ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 25, 2018 Autor Partajează Postat August 25, 2018 Memorie ram ddr3 de laptop,am incercat si cu alte hdd-uri,aceeasi problema,actualmente am reinstalat windows-ul pe unul de 80gb ca doar nu era sa las hard de 500gb pentru o singura partitie,asta ca sa-l pot folosi,sursa iese din discutie,am verificato,am incercat si cu altele,culmea este ca inainte sa-l achizitionez a functionat tot cu o singura partitie de 40gb pe un hdd de 500gb,care era jmenu?s-au era vreo chestie de securitate intre patron si angajatul acelei case de pariuri sportive? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 (editat) Date incomplete . Asa raspuns duce la un singur sfat : SAPA . Ca fapt divers . La ultimul sistem ,care se taraia efectiv , pe care l-am asitat ,am gasit un mouse Mirya WIFI care nu era defect , ci asa mergea el . La inlocuirea cu unul cu fir USB , sau WIFI , dar ceva cu pedigree , taraiala a disparut . Editat August 25, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 25, 2018 Autor Partajează Postat August 25, 2018 Ce sa sap,ca doar nu este tv sa schimb electrolitici fara numar?datele pe care le-am dat sunt complecte,raspunsurile sunt tardive,sunt curios ce intrebari o sa-mi mai puneti. Link spre comentariu
modoran Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 Hardul ( sau hardurile ) sunt obosite, ca stiu ca umbli doar cu vechituri, nicidecum cu lucruri noi. De folosirea unui SSD ( care a devenit obligatoriu in ziua de azi, nu-i decat 100 de lei cel mai ieftin de 120 GB, dar se misca incomparabil mai bine ) ce sa mai zic ... Cred ca windowsul isi face update daca-i proaspat instalat si freaca procesorul ( care si asa e foarte foarte slab ) si hardul la maxim. Daca tot instalezi pentru altii sisteme de operare ar trebui sa stii sa verifici cel putin task managerul si utilizarea hardului in resource monitor si sa pui ceva poze pe aici macar. Le-ai deschis macar pe astea vreodata ? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 Nu am spus sa te apuci de schimbat componente pe MB , doar ca defectul poate fi depistat prin teste succesive de eliminare / inlocuire componente din sistem.Sunt niste pasi simpli de urmat , doar ca raspunsul este la cel care are sistemul si urmeaza pasii . Regret ca ai inteles gresit . Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 25, 2018 Autor Partajează Postat August 25, 2018 1 hour ago, modoran said: Hardul ( sau hardurile ) sunt obosite, ca stiu ca umbli doar cu vechituri, nicidecum cu lucruri noi. De folosirea unui SSD ( care a devenit obligatoriu in ziua de azi, nu-i decat 100 de lei cel mai ieftin de 120 GB, dar se misca incomparabil mai bine ) ce sa mai zic ... Cred ca windowsul isi face update daca-i proaspat instalat si freaca procesorul ( care si asa e foarte foarte slab ) si hardul la maxim. Daca tot instalezi pentru altii sisteme de operare ar trebui sa stii sa verifici cel putin task managerul si utilizarea hardului in resource monitor si sa pui ceva poze pe aici macar. Le-ai deschis macar pe astea vreodata ? Hai domn modoran ca nu este chiar o vechitura,functioneaza perfect si pot viziona filme s-au pe youtube cu rezolutie 1024p HD,doar ca este greu de rulat in cazul a doua partiti. 1 hour ago, razvan-l1 said: Nu am spus sa te apuci de schimbat componente pe MB , doar ca defectul poate fi depistat prin teste succesive de eliminare / inlocuire componente din sistem.Sunt niste pasi simpli de urmat , doar ca raspunsul este la cel care are sistemul si urmeaza pasii . Regret ca ai inteles gresit . Nu am de ce sa umblu in el ca este intact,este cel mai bun pc pe care il am si nu vreau sa dau teste pe el. Link spre comentariu
Craciun Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 (editat) Salut, Ce program de partitionare ai folosit? Ai facut toate partitiile de acelasi tip ?(fie NTFS ,fie FAT?) Verifica HDD-ul , e un tool de la Seagate foarte bun de verificare. Editat August 25, 2018 de craciun Link spre comentariu
validae Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 Ai încercat și cu un Win 10 ? Măcar de probă..... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 25, 2018 Autor Partajează Postat August 25, 2018 Nu am folosit nici un program de partitionare,am creea partitile direct din windows,as fi putut sa folosesc programul acesta.https://easeus-partition-master-home-edition.en.softonic.com/ 1 hour ago, validae said: Ai încercat și cu un Win 10 ? Măcar de probă..... Nu am incercat niciodata,dar la alte unitati mult mai slabe pot crea partiti fara numar si functioneaza perfect. Si chiar daca as fi creat partitile cu vreun program,tot greu mergea,pentru ca am incercat. Link spre comentariu
Craciun Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 Salut, Mie mi se pare evident ca ai probleme cu HDD-ul de 500, poate il poti proba in alta unitate cu partitiile create , sa vezi cum se comporta.... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 25, 2018 Autor Partajează Postat August 25, 2018 Functioneaza fara probleme in alte unitati pc. si mult mai slabe ca performanta. Link spre comentariu
Craciun Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 Ok, atunci incearca sa faci partitionarea cu alt kit de Windows. In mod normal numarul de partitii nu are cum sa influenteze asupra functionarii sistemului. Link spre comentariu
validae Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 (editat) De aceea i-am și recomandat să încerce și cu un alt Windows mai recent.Poate discul folosit acum are ceva erori....dar am observat că are o slăbiciune pentru acel Win 7 pe 64 biți. Eu am descoperit instalând diverse sisteme, că Win 7 avea ceva probleme cu unele drivere audio și nu numai.Nu spun că Win 10 e mult superior, dar unele probleme avute cu Win 7 au mai fost rezolvate între timp. Editat August 25, 2018 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum