Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD SANYO MODEL CE27LC6-B,SASIU UK4A

Vizitator Mirea Ciprian

Postări Recomandate

Vizitator Mirea Ciprian

\TV LCD SANYO MODEL CE27LC6-B,SASIU UK4A este adus din anglia si nu are sunet  deloc.Din meniu nu are norme de sunet.Pe AV merge okk si pe DK si pe BG.Am nevoie  pe tv numai de norma de sunet BG.In meniul normal al tv la country afiseaza numai UK si IRE si atit.Am intrat si in meniul service si defilind prin el nu am gasit nici un nimic despre sunet.Va rog frumos dragi colegi niste solutii as dori.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

3 hours ago, Mirea Ciprian said:

\TV LCD SANYO MODEL CE27LC6-B,SASIU UK4A este adus din anglia si nu are sunet  deloc.Din meniu nu are norme de sunet.Pe AV merge okk si pe DK si pe BG.Am nevoie  pe tv numai de norma de sunet BG.In meniul normal al tv la country afiseaza numai UK si IRE si atit.Am intrat si in meniul service si defilind prin el nu am gasit nici un nimic despre sunet.Va rog frumos dragi colegi niste solutii as dori.

Pe eticheta capac scrie cumva "BEAB", as fi tare curios daca aveti sunet pe euroscart.......

..Am si eu in magazie un Sony de 26" nu are sunet nici macar, pe scart...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări