Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display Philips 32PHT4201/12

Adrian_D

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian_D

6

• iuliantv

5

• Florinel TV

1

la generatia noua de displayuri cum e si al dv importat e codul tconului,multi producatori folosesc backligh led de la diferiti producatori,si eticheta de pe display nu nici o valoare in identificarea corecta a panelului lcd

posibil tcon 6870C-0442B  ce este utilizat in display lg philips lc320..

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

am acest display,defapt am tv-ul cu totul,cu backlight defect(leduri strapunse)inca nu m-am apucat de el, 400lei plus transport,daca prezinta interes pentru dv,dati-mi de veste sa nu ma mai apuc de el

Link spre comentariu

displayul e ca si nou,fara zgarieturi,pete,sau dungi,unele zone mai intunecate se datoreaza unor leduri defecte,dupa spusele fostului client,, inca mai are garantie folosit cca 6luni,pana a plecat in italia,cand sa intors in tara la folosit 2 saptamani si intr-o dimineata display negru,nu mai gaseste actele,, ,l-am aprins cu o sursa eterna de 24v

maine pun poze,

Link spre comentariu

Colegu iuliantv este un om serios am cumparat si eu mai multe de la el si cum spune asa este , eu am cumparat MB. de la dinsul si cum a spus asa miau sosit

Link spre comentariu
36 minutes ago, Florinel TV said:

Colegu iuliantv este un om serios am cumparat si eu mai multe de la el si cum spune asa este , eu am cumparat MB. de la dinsul si cum a spus asa miau sosit

multumesc de sustinere

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări