Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar amplificator Odissey-u-010 (ОДИССЕЙ-У-010)

meshteru_the_best

Postări Recomandate

Cumpar amplificator Odissey-u-010. Prefer sa fie in stare de functionare, fara modificari dar poate fi si defect important e sa fie complet, fara modificari, cat se poate de original.  Este vorba de amplificatorul din imaginea de mai jos.

0001.jpg

Editat de meshteru_the_best
sdsvs
Link spre comentariu
Acum 3 ore, q_acdc a spus:

Sunt mai multe modele. Am 2 modele și nu ma îndur sa le dau. Schemele sunt diferite. 

Stiu ca sunt mai multe modele dar momentan acest model doresc sa il achizitionez :95

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 24.08.2018 la 10:33, meshteru_the_best a spus:

Cumpar amplificator Odissey-u-010. Prefer sa fie in stare de functionare, fara modificari dar poate fi si defect important e sa fie complet, fara modificari, cat se poate de original.  Este vorba de amplificatorul din imaginea de mai jos.

0001.jpg

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

0001.jpg

Editat de meshteru_the_best
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
La 12.10.2019 la 11:15, meshteru_the_best a spus:

0001.jpg

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări