Vizitator zaitzus Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 Buna ziua, am o nelamurie in ceea ce priveste un ups achizitionat de curand, este vorba de un Mustek de 600 VA ceea ce inseamna 350w. L-am conectat la o baterie auto merge ok insa am impresia ca are un consum cam ridicat-fara consumator are un consum din baterie de 1 amper, iar cand conectez un bec economic de 20 W consumul creste la 2 Amperi. Nu vi se pare cam mare consumul? Cam cat consuma un astfel de ups in gol? Daca are cineva un Ups si poate masura curentul consumat as fi recunoscator. Mi-e teama sa nu fie ceva defect in elCu stima Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 Pai 2A la 12V sunt 24W , ceva mai mult decat consumul becului . In gol nu stiu daca e normal , probabil ca da . Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 de obicei isi ia cat curent are nevoie ! Link spre comentariu
petre_s Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 stai tu calm ca nu are nimic. ideal ar trebui sa fie cat mai mic, dar daca asa e proeictat, ce sa-i faci. in sarcina e foarte normal, sper ca nu te-ai gandit ca o sa ai randament 100% :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator zaitzus Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Credeti ca un invertor clasic ar avea un consum mai mic in gol? Link spre comentariu
petre_s Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 of, ce general vb... depinde acum, de invertor.. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 Dar bateria nu se consuma cand e prezenta tensiunea de retea , iar cand s-a luat curentul nu te intereseaza consumul in gol ci sa-ti tina calculatorul sau ce vrei tu cat mai mult in functiune. Nu are importanta consumul in gol pentru ca e fara sens sa lasi upc-ul in gol . Iar in sarcina cum ai zis tu ca ai pus becul economic , randamentul e multumitor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum