Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

consum UPS in gol

Vizitator zaitzus

Postări Recomandate

Vizitator zaitzus

Buna ziua, am o nelamurie in ceea ce priveste un ups achizitionat de curand, este vorba de un Mustek de 600 VA ceea ce inseamna 350w. L-am conectat la o baterie auto merge ok insa am impresia ca are un consum cam ridicat-fara consumator are un consum din baterie de 1 amper, iar cand conectez un bec economic de 20 W consumul creste la 2 Amperi. Nu vi se pare cam mare consumul? Cam cat consuma un astfel de ups in gol? Daca are cineva un Ups si poate masura curentul consumat as fi recunoscator. Mi-e teama sa nu fie ceva defect in elCu stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Depanatoru

2

• petre_s

2

• dj_radu69

1

Top autori în acest subiect

stai tu calm ca nu are nimic. ideal ar trebui sa fie cat mai mic, dar daca asa e proeictat, ce sa-i faci. in sarcina e foarte normal, sper ca nu te-ai gandit ca o sa ai randament 100% :rolleyes:

Link spre comentariu

Dar bateria nu se consuma cand e prezenta tensiunea de retea , iar cand s-a luat curentul nu te intereseaza consumul in gol ci sa-ti tina calculatorul sau ce vrei tu cat mai mult in functiune. Nu are importanta consumul in gol pentru ca e fara sens sa lasi upc-ul in gol . Iar in sarcina cum ai zis tu ca ai pus becul economic , randamentul e multumitor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări