Vizitator Brandusa Analena Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 Buna ziua.As dori ,sa ma ajutati :am un Televizor United fara telecomanda codul televizorului este LTW 19x45 DB ce telecomanda imi sugerati,va rog frumos Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 La 23.08.2018 la 8:57, Brandusa Analena a spus: Buna ziua.As dori ,sa ma ajutati :am un Televizor United fara telecomanda codul televizorului este LTW 19x45 DB ce telecomanda imi sugerati,va rog frumos O clona dupa codul tv la cel mai apropiat magazin de componente electronice. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 La 23.08.2018 la 18:57, Brandusa Analena a spus: Buna ziua.As dori ,sa ma ajutati :am un Televizor United fara telecomanda codul televizorului este LTW 19x45 DB ce telecomanda imi sugerati,va rog frumos Si noi va multumim pentru raspuns,sanatate si... Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 Incercati pe ,,Bravo" 91163 sau 99671. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 sa fim seriosi,alt user fantoma Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Acum 16 ore, iuliantv a spus: sa fim seriosi,alt user fantoma La ce te referi? Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 2 hours ago, ceorneialexdru said: La ce te referi? e plin forumul de noi veniti cu 1 postare dupa care nu mai dau nici un semn,sau zic numai bazaconii, Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 La 01.09.2018 la 8:46, iuliantv a spus: e plin forumul de noi veniti cu 1 postare dupa care nu mai dau nici un semn,sau zic numai bazaconii, Ma scuzati domnule, insa eu ma ocup doar de telecomenzi. Am vre-o 15 ani in domeniu. Poate stiu ceva. Nu spun ca sunt AS. Am spus doar sa icerce. Daca nu va comvine...... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Acum 12 minute, ceorneialexdru a spus: Ma scuzati domnule, insa eu ma ocup doar de telecomenzi. Am vre-o 15 ani in domeniu. Poate stiu ceva. Nu spun ca sunt AS. Am spus doar sa icerce. Daca nu va comvine...... Colegu iulian nu sa referit la tine , tu esti vechi pe forum tocmai din 2014 , el se refera la initiatorul topicului ca vine cu o intrebare si dupa dispare si nu mai raspunde si asta este o clona dupa cum se stie 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 (editat) 2 hours ago, ceorneialexdru said: Ma scuzati domnule, insa eu ma ocup doar de telecomenzi. Am vre-o 15 ani in domeniu. Poate stiu ceva. Nu spun ca sunt AS. Am spus doar sa icerce. Daca nu va comvine...... In mod normal ultimul raspuns e strans legat de cel precedent (anterior), de aceea ai crezut ca e vorba despre tine....asa se mai intampla cand nu se foloseste optiunea de "CITAT", adica sa se stie clar cui ai este adresat raspunsul, oricum colegu' iuliantv a dat de inteles ca nu sa referit la tine, pentru ca tu nu ai 1 postare. La cat ai fost de folos pana acum forumului, nu cred ca ar indrazni cineva sa te faca "fantoma" Editat Septembrie 2, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 4 hours ago, Florinel TV said: Colegu iulian nu sa referit la tine , tu esti vechi pe forum tocmai din 2014 , el se refera la initiatorul topicului ca vine cu o intrebare si dupa dispare si nu mai raspunde si asta este o clona dupa cum se stie On 9/1/2018 at 6:12 AM, ceorneialexdru said: La ce te referi? bineinteles ca la initiatorul ,,subiectului,, Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 La 02.09.2018 la 17:45, iuliantv a spus: bineinteles ca la initiatorul ,,subiectului,, Buna dimineata! Ma scuzati de eroarea facuta de mine. Insa eu nu sunt electronist, eu comercializez telecomenzi. Si de multe ori ajut caci poate si eu voi fi ajutat. O zi buna tuturor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum