Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comutatoare!!!

Vizitator adi_gl

Postări Recomandate

Vizitator adi_gl

o intrebare simpla: am un comutator sub forma de touch(cred ca asa se scrie corect) si are 6 picioruse....Am o schema si profu mi-a zis ca pun comutatoare cu 3 picioruse. Am cautat, nu am gasit si am luat de acestea....Cum fac sa pun acest comutator cu 6 picioruse in schema mea...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yo4You

1

• Dr.L

1

• edy_wheazel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator adi_gl

Posted Image

asta e schema mea.am incercuit comutatoarele si 2 rezistente la care nu stiu ce valoare sa le pun.

schema este un bistabil JK format dintr-un SR cu clock si porti logice. Puteti sa-mi spune-ti daca e corecta? daca e okei poate ma ajutati si la rezistentele acelea sa le aflu valoarea. Multumesc!!!

Link spre comentariu

Ce tensiune de alimentare ai? Nu ai + pe schema. Rez. 4.7-10k. In Orcad nu este necesar sa conectezi toate alimentarile, programul le conecteaza chiar daca nu sunt figurate pe schema si automat se simplifica. Trebuie sa o si simulezi, sau sa o faci practic?

Link spre comentariu
Vizitator adi_gl

tensiunea de alimentare este 5V-10V. trebuie sa o fac practic. Exista comutatoare cu 2 pozitii cu 3 picioruse?inca ceva, este corect ce am facut eu acolo?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări