Vizitator adi_gl Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 o intrebare simpla: am un comutator sub forma de touch(cred ca asa se scrie corect) si are 6 picioruse....Am o schema si profu mi-a zis ca pun comutatoare cu 3 picioruse. Am cautat, nu am gasit si am luat de acestea....Cum fac sa pun acest comutator cu 6 picioruse in schema mea... Link spre comentariu
Vizitator adi_gl Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 asta e schema mea.am incercuit comutatoarele si 2 rezistente la care nu stiu ce valoare sa le pun. schema este un bistabil JK format dintr-un SR cu clock si porti logice. Puteti sa-mi spune-ti daca e corecta? daca e okei poate ma ajutati si la rezistentele acelea sa le aflu valoarea. Multumesc!!! Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 Ce tensiune de alimentare ai? Nu ai + pe schema. Rez. 4.7-10k. In Orcad nu este necesar sa conectezi toate alimentarile, programul le conecteaza chiar daca nu sunt figurate pe schema si automat se simplifica. Trebuie sa o si simulezi, sau sa o faci practic? Link spre comentariu
Yo4You Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 In schema vad ca poti pune comutatoare cu doua pozitii is si duble Link spre comentariu
Vizitator adi_gl Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 tensiunea de alimentare este 5V-10V. trebuie sa o fac practic. Exista comutatoare cu 2 pozitii cu 3 picioruse?inca ceva, este corect ce am facut eu acolo? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 da,exista asemena comutatoare,du-te la orice magazin de electronice si dai de elesunt si cu retinere,si fara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum