Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

S-a facut dreptate ! ...

gauss

Postări Recomandate

Eu am un fix cu " New kid in town " ... nu ca celelalte nu m - ar unge la suflet . Altfel , grupul are multe piese ... putine sant " bagate in fata ". Oricum , buni instrumentisti ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
9 hours ago, gauss said:

Eu am un fix cu " New kid in town " ... nu ca celelalte nu m - ar unge la suflet . Altfel , grupul are multe piese ... putine sant " bagate in fata ". Oricum , buni instrumentisti ...

Da! Si eu am un fix cu "I Can't Tell You Why", buni instrumentisti, buni vocalisti...

Link spre comentariu

Ma rog ... un grup " serios " ... fara excesele si excentricitatile din epoca ( si nu numai ... ) ale formatiilor si artistilor muzicii de gen , componenta omogena  si inchegata , muzica la fel , longevitate , ... un grup mare !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Muzica anilor '60-'70 a fost muzica adevarata, indiferent ce vor spune unii sau altii.

Noi,  in acele vremuri ascultam, la aparatele de radio portabile,Europa Libera si Radio Luxemburg, unde se transmitea muzica adevarata.

In general muzica acelor ani a fost muzica de muzica. Nu toate piesele au fost pe placul meu.Au fost piese cintate de grupuri renumite care nu mi-au placut in mod deosebit. Doar stiti cum se spune: Nu-i frumos ce e frumos,e frumos ce-mi place mie. Si acum ascult destul de des muzica pe YouTube.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Da . Sigur santem ... Ar fi fost ciudat sa fie altfel .

P.S. - nu - i uitati pe italieni ... Sant si mai " timpurii " ... inainte de'80 ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări