gauss Postat Septembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2018 (editat) Eu am un fix cu " New kid in town " ... nu ca celelalte nu m - ar unge la suflet . Altfel , grupul are multe piese ... putine sant " bagate in fata ". Oricum , buni instrumentisti ... Editat Septembrie 4, 2018 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 9 hours ago, gauss said: Eu am un fix cu " New kid in town " ... nu ca celelalte nu m - ar unge la suflet . Altfel , grupul are multe piese ... putine sant " bagate in fata ". Oricum , buni instrumentisti ... Da! Si eu am un fix cu "I Can't Tell You Why", buni instrumentisti, buni vocalisti... Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2018 (editat) Ma rog ... un grup " serios " ... fara excesele si excentricitatile din epoca ( si nu numai ... ) ale formatiilor si artistilor muzicii de gen , componenta omogena si inchegata , muzica la fel , longevitate , ... un grup mare ! Editat Septembrie 4, 2018 de gauss Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 (editat) Muzica anilor '60-'70 a fost muzica adevarata, indiferent ce vor spune unii sau altii. Noi, in acele vremuri ascultam, la aparatele de radio portabile,Europa Libera si Radio Luxemburg, unde se transmitea muzica adevarata. In general muzica acelor ani a fost muzica de muzica. Nu toate piesele au fost pe placul meu.Au fost piese cintate de grupuri renumite care nu mi-au placut in mod deosebit. Doar stiti cum se spune: Nu-i frumos ce e frumos,e frumos ce-mi place mie. Si acum ascult destul de des muzica pe YouTube. Editat Septembrie 7, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 In curand o sa va prezint un playlist centrat pe anul de gratie 1978 compilat din continutul benzilor mele de magnetofon. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 8, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Cam seamana cu ce am postat in alte topicuri . Sa fie o coincidenta ? ... Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 3 minutes ago, gauss said: Cam seamana cu ce am postat in alte topicuri . Sa fie o coincidenta ? ... Inseamna ca suntem mai multi... Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 8, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2018 (editat) Da . Sigur santem ... Ar fi fost ciudat sa fie altfel . P.S. - nu - i uitati pe italieni ... Sant si mai " timpurii " ... inainte de'80 ... Editat Septembrie 8, 2018 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 (editat) Bineinteles ca nu am cum sa-i uit pe La Bionda. Editat Septembrie 8, 2018 de alcon Link spre comentariu
q_acdc Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Acum 7 ore, alcon a spus: Inseamna ca suntem mai multi...M - Pop Muzik 1979 - YouTube Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 (editat) Editat Septembrie 9, 2018 de alcon Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Eeeee ... prostii ! Ca si la mine ... Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2018 (editat) Precursori ... nu de droguri ! ... 3 , 4 anisori inainte : P.S. - purtatorul de ochelari e juma' de show ... Editat Septembrie 9, 2018 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum