gauss Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 (editat) Nu ... n - a cazut guvernul . O fi bine , o fi rau , nu stiu . Deja stiu destui , nu e o paguba unul lipsa . E vorba de o stire din lumea muzicala ... clasament vanzari albume : https://www.unica.ro/care-este-cel-mai-bine-vandut-album-muzical-din-toate-timpurile-nu-ii-mai-apartine-lui-michael-jackson-248338 Locul I si III ... acelasi grup ! O dedicatie pentru toti , din turneul de adio : Editat August 22, 2018 de gauss Link spre comentariu
ALVIN Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Unul dintre grupurile mele preferate. Link spre comentariu
gauss Postat August 22, 2018 Autor Partajează Postat August 22, 2018 Da ... santem deja 2 ! ... Oamenii aia chiar au cantat : Link spre comentariu
ex.escu Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Remember, "One of these nights" ,Don Henley ,vocal &drums..... Link spre comentariu
icar Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 Quote Oamenii aia chiar au cantat : Ce sa faca si ei, trebuiau sa cinte, pe vremea aia nu era calculator care sa le indrepte vocile! Link spre comentariu
gauss Postat August 23, 2018 Autor Partajează Postat August 23, 2018 (editat) Da ... marii artisti de astazi sant si mai " transanti " : https://adevarul.ro/entertainment/muzica/mariah-carey-recital-dezastruos-times-square-anul-nou-facut-playback-renuntat-mai-mimeze-nu-mai-atat-video-1_586900ce5ab6550cb8facb26/index.html Pacat ... avea o cota " ridicata " ... Acum primeste mesaje de felicitare de la : Editat August 23, 2018 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 (editat) Eu unul SUNT METALIST , am crescut intr-o gasca de rokeri deventi motociclisti . A fost un curent , o perioada ( o epoca ) si a ramas UN MOD VIATA . Pot adauga multe alte valori ( evident "pure HEAVY METAL" ) , dar imi displace tubele . Este aceeasi valoare acum 2 ani : Editat August 23, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
gauss Postat August 28, 2018 Autor Partajează Postat August 28, 2018 Sa incercam ( totusi ) sa vorbin de Eagles ... Link spre comentariu
-Atlas- Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 (editat) Buna Scuze de offtopic,dar s-au facut multe asemenea clasamente, de-a lungul timpului.Eagles ste OK(super OK).dar au fost clasamente si cu alte trupe. Din cele postate mai sus, multe trupe nu au de-a face sub nici o forma cu rockul,nu stiu cum au ajuns aici.Deci,sa trecem la oile noastre: Eagels este una si Milli Vanilli este alta.Cel mai probabil cei cu Milli Vanilli sunt din alta epoca. Metal Church se apropie(la mare distanta). Spor tuturor. Alex P.S.Oricum eu sunt fan Mike Oldfield. Editat August 31, 2018 de -Atlas- Link spre comentariu
gauss Postat August 31, 2018 Autor Partajează Postat August 31, 2018 (editat) Nu inteleg . Ati citit link - ul din prima postare ? E un clasament de vanzari albume . Atat si nimic mai mult . Daca sursa nu vi se pare credibila ... treaba dumneavoastra . Stirea a rulat pe toate marile canale de stiri , n - au aparut contestatii . ma rog , cele care ar conta ! Discutiile ( in topic ) au deviat , ca de obicei . N - am inteles ce cauta postarea cu metalismul . Titlul ( si menirea topicului ) s - au pastrat . Nu e un topic de clasamente formatii . Nici de preferinte , fie si individuale . N - ar avea rost ... macar pentru mine . Cine doreste , poate deschide topic , cu ce tematica doreste . Voi fi bucuros sa particip , daca cred ca am ceva de spus si timpul si dispozitia s - o fac ! Editat August 31, 2018 de gauss Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 Topurile de vânzări nu sunt relevante cind vorbim de valoarea operei artistice, sunt doar afaceri. Cind spui "s-a făcut dreptate" unii își pot închipui că trupa Eagles este cea mai cea din toată muzica. Personal nu îmi place Eagles, altora le place, au cumpărat albumul și au pus trupa pe locul I. Pentru mine nu este relevant, de cind a apărut internetul muzica se piratează la greu, poate sunt alte trupe cu mult mai multe "descărcări", Eagles a ajuns pe primul loc după albumele vândute oficial, nu prin piraterie. Link spre comentariu
gauss Postat August 31, 2018 Autor Partajează Postat August 31, 2018 (editat) Exact asta am si spus . Si nimic mai mult . Nu cred ca gasiti termenul " valoare " in postarea mea . Cu referire la partea artistica a intregii discutii , si a stirii in sine . Artistii ( si infrastructura din spatele lor ... case de discuri , sponsori , investitori etc . ) trebuie sa traiasca din ceva . Momentan , banii indeplinesc acest rol . Inteleg ca aici stiti ( mult ) mai mult decat mine . E un topic despre o stire ... I - am dat titlul acesta fiindca locul I era detinut de alt artist . Cat de justificat ... nu m - am exprimat . Am si eu , ca tot consumatorul de muzica , criterii , preferinte , ierarhii , pareri etc . Egale cu ale oricui . Nu le - am enuntat , altii au facut - o , nu doresc sa lezez pe nimeni , constient ( cu brio ) fiind ca nu detin adevarul absolut . Nici macar mai micutz ... Editat August 31, 2018 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 1, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2018 (editat) Merge si pe la " inimici " ... Editat Septembrie 1, 2018 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum