-Atlas- Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Buna Ma tenteaza aceasta interfata de diagnoza auto.Delphi DS 150E 2015-2016 cu soft 2018. Am gasit-o pe "diagnoze4u.ro".Din pacate experienta mea este limitata asa ca asa avea nevoie de un sfat. Orice idee este binevenita,chiar daca imi va fi recomandata alta interfata. O interfata ELM327 am,dar este foarte limitata. Multumesc Spor tuturor Alex Link spre comentariu
TIBI Jr. Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 Buna. De curind am cumparat si eu o interfata Delphi DS 150 si functioneaza. Am vazut pe diverse site-uri ca sint de mai multe feluri. Cu o placa, cu doua placi, cu placa verde sau albastra. Cert este ca am cumparat una cu o placa verde si relee NEC. Pina acum nu am patruns toate tainele dar "muncesc" de zor cu ea. Iti trimit si link-ul de unde am cumparat-o. Sper ca te-am ajutat cit de cit. O zi buna. Link spre comentariu
-Atlas- Postat August 23, 2018 Autor Partajează Postat August 23, 2018 Buna Intre timp a sosit. Maine(vineri) intra in probe. Nu stiu inca ce tip este. Multumesc si spor Alex Link spre comentariu
TIBI Jr. Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 Astept parerile tale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum